Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγώνας επιβίωσης στο 2.20 #ElToro

Αγώνας επιβίωσης στο 2.20

Προγνωστικά : με μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ασχολείται γράφει και προτείνει ο #Eltoro για σήμερα με στόχο την επιστροφή στο δρόμο για το ταμείο.

Χαιρετώ την ωραία παρέα μας, αναγνώστες της στήλης και του site. Τραγικό το άνοιγμα της Τρίτης, με μόλις 1/5 με μόνο την Μπενφίκα να μας δικαιώνει. Οριακά μεν ήττες στα υπόλοιπά αλλά με χασούρα δε. Αφήνουμε την Ευρώπη, θα μας απασχολήσει με το νέο έτος,  με μια γλυκόπικρη γεύση και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με μπόλικη Ισπανία.

Για την αναμέτρηση Θέλτα – Γρανάδα ο λόγος.  Η Θέλτα πήρε λευκή ισοπαλία κόντρα στην Βαγιεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική. Ναι δεν δέχτηκε γκολ για μόλις δεύτερη φορά μέσα στην σεζόν, δημιούργησε ένα μικρό αήττητο σερί με τρείς ισοπαλίες, αλλά έπεσε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού. Από τις χειρότερες της σεζόν, υπάρχει μια μαχητικότητα και όρεξη από μεριά παιχτών, αλλά αν στραβώσει το παιχνίδι, συμβαίνει πολλάκις, δεν μπορεί να επανέλθει. Η Γρανάδα συνεχίζει να είναι προτελευταία στην βαθμολογία. Τυχερή ισοπαλία κόντρα στην Μπιλμπάο σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Η Μπιλμπάο προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα που γινόταν κανονικά την Κυριακή! Το παιχνίδι διακόπηκε καθώς 70χρονος φίλαθλος των Ανδαλουσιανών υπέστη καρδιακή ανακοπή. Προσπάθησαν οι γιατροί και από τα δύο επιτελεία να των σώσουν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Την Δευτέρα αποφάσισαν να συνεχιστεί το υπόλοιπο παιχνίδι. Στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν υπήρχε πολλή όρεξη και ενέργεια από τις δύο ομάδες. Ωστόσο σε μια αντεπίθεση, έστω και με αυτογκόλ πήρε την ισοπαλία η Γρανάδα.  Δεν την έχω σε εκτίμηση φέτος γενικά. Στα μακροχρόνια προγνωστικά για την Laliga την θεωρούσα εκ τον φαβορί για την τριάδα του υποβιβασμού. Αλλά όσο παλεύει ελπίζει. Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου ο αγώνας.

Επιθετικά είναι αρκετά ικανές για σκοράρουν, στην άμυνα, κυρίως, τα κάνουν μαντάρα. Με κάποια δόση ρίσκου θα πάω στο συνδυαστικό αμφίτερμα και over 2,5 , ενώ αν και λίγο τσιμπημένα τα φάουλ θα κυνηγήσω και το over 26,5 σε αξιοπρεπή τιμή. Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά. Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Μονό
15:00

Θέλτα – Γρανάδα

Goal/goal & over 2,5

2.22
BET: 25 units
Μονό
15:00

Θέλτα – Γραναδα

Over 26,5 φάουλ

1.78
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending