Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ο Σουηδός 25χρονος τερματοφύλακας Μάρκο Γιόχανσον στο προσκήνιο

 

Ο 25χρονος τερματοφύλακας που ανήκει στο Αμβούργο έρχεται για τον Βόλο!!

Είναι δεδομένο ότι ο Βόλος θα ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα σε θέσεις “κλειδιά”, όπως αυτή του τερματοφύλακα που η ομάδα έχει μείνει μόλις με ένα (Κόστιτς) διαθέσιμο, μετά τους τραυματισμούς των Σιαμπάνη και Παπαδόπουλου.

Είχαμε γράψει εδώ και καιρό για έναν τερματοφύλακα Σκανδιναβό, όπως και για δύο ακραίους επιθετικούς από την Αργεντινή (ταξίδι Γιαννόπουλου στην χώρα του ταγκό).

Ο τερματοφύλακας αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 25χρονος Σουηδός Μάρκο Γιόχανσον, που ανήκει στο Αμβούργο και αγωνίζεται στην Χάλμσταντ ως δανεικός.

Ο δανεισμός του 25χρονου γκολκίπερ τελειώνει στο τέλος του χρόνου, ενώ το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα έχει ισχύ έως το 2025. Φέτος μέτρησε 11 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Επίσης είναι δεδομένη και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μία θέση που παρουσιάζει έλλειψη. Αυτές τις μεταγραφικές υποθέσεις τις “τρέχουν” εδώ και καιρό οι κυανέρυθροι, με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει και είναι λογικό στον Βόλο να μην θέλουν να χάσουν χρόνο.

Trending