Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ατρόμητος για διπλασιασμό #Masterbetchef

προγνωστικά

Προγνωστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ο #Masterbetchef. Moνά από διπλασιασμό μέχρι και 5.80, από τη μάχη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Αγαπητοί φίλοι εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαρά και σωστά προγνωστικά. Τελευταία αγωνιστική ημέρα της χρονιάς για τη Stoiximan Super League. Οπότε, πάμε με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα.

Προγνωστικά: Κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός

Αυτό που έχει δείξει φέτος ο Ολυμπιακός, είναι μεγάλα κενά στην αμυντική του λειτουργία. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, από οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα στόπερ του έχουν χτυπητές αδυναμίες, όπως και τα αμυντικά χαφ. Ενώ και οι μέσοι πολλές φορές δεν μαρκάρουν, αφήνοντας εκτεθειμένους τους συμπαίκτες. Γενικά η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή, ακόμα και απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Ατρόμητος μετά από μια κακή αρχή τη φετινή σεζόν, ανέβηκε πλέον αισθητά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε Παναθηναϊκό εντός και Άρη εκτός, ενώ έχασε οριακά από την ΑΕΚ. Μπορεί να κάνει άλλη μια έκπληξη και να μας δώσει ένα ωραίο δώρο Χριστουγέννων.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Moνό
20:30

Ατρόμητος – Ολυμπιακός

1 dnb

5.80
BET: 12 units
Μονό
20:30

Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Aτρόμητος οver 0,5

2.00
BET: 18 units
Ειδικό
20:30

Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει: Ατρόμητος

3.90
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending