Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον

  • «Σέλχαρστ Παρκ» (25.486), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Τζον Μπρουκς.
  • Τα τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα, με την κάθε ομάδα να έχει από μία νίκη στα υπόλοιπα δύο.
  • Ίδιος ακριβώς απολογισμός και στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Πάλας, ενώ τα τελευταία τέσσερα έμειναν όλα στην ισοπαλία 1-1.
  • Σε επτά από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.
  • Στην έδρα της Πάλας οι δύο ομάδες μετρούν έξι συνεχόμενα goal/goal.

Ρεπορτάζ Κρίσταλ Πάλας

Πήρε το σπουδαιότερο αποτέλεσμα στην σεζόν το περασμένο Σάββατο, καθώς έφυγε αλώβητη από το «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι βρέθηκε να χάνει εύκολα με 2-0, χωρίς να βρίσκει τρόπο να γίνει απειλητική, η Κρίσταλ Πάλας απέσπασε την ισοπαλία 2-2. Ο Ματετά μείωσε σε μια ανύποπτη φάση από κοντά, στο 76ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Σλουπ και κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από τον Φόντεν. Ο Ολίσε ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα για το τελικό 2-2 και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους «αετούς», κυρίως από άποψη ψυχολογίας. Αυτή την στιγμή οι Λονδρέζοι μετρούν 17 βαθμούς και βρίσκονται στη 15η θέση, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Stat attack: Έχει μόλις μία νίκη στα επτά εντός έδρας ματς της.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού οι Τζόνστοουν, Ντουκουρέ, Εντουάρ, Λέρμα, Γουόρντ, Χόλντιγκ και Σάκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χέντερσον – Κλάιν, Άντερσεν, Γκέχι, Μίτσελ – Ρίντεβαλντ, Ρίτσαρντς – Ολίσε, Έζε, Αγιού – Ματετά.

Ρεπορτάζ Μπράιτον

Για πρώτη φορά μετά από 16 ματς στη φετινή σεζόν και συνολικά 32 σερί αγώνες στην Premier League, η Μπράιτον δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στην Άρσεναλ. Ήταν αρκετά κατώτερη των περιστάσεων, δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα και ηττήθηκε με 2-0 στο «Έμιρεϊτς» από την πρωτοπόρο. Από τύχη πήγε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, και τελικά δέχτηκε γκολ στο 58’ από κεφαλιά του Ζεσούς σε κόρνερ. Σιγά-σιγά προσπάθησε να ανέβει στο γήπεδο και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Γκρος στο 83’, αλλά τελικά δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 89’ από αντεπίθεση των «κανονιέρηδων». Με αυτή την ήττα οι «γλάροι» έπεσαν στην 9η θέση, παραμένοντας στους 26 βαθμούς.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς της για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Εστουπινιάν, Λάμπτεϊ, Μαρτς, Ενσίσο, Φάτι και Γουέμπστερ, ενώ κι ο Φέλτμαν τραυματίστηκε με την Άρσεναλ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στιλ – Χίνσελγουντ, Ντανκ, Φαν Χέκε, Ίγκορ – Γκρος, Γκίλμορ – Αντινγκρά, Ζοάο Πέδρο, Μιτόμα – Φέργκιουσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον προγνωστικά

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα στο «Σέλχαρστ Παρκ» ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε βρίσκονται στα καλύτερά τους. Πάντως η Πάλας έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά την ισοπαλία με την Σίτι και η έδρα θα παίξει ρόλο σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Μπράιτον ψάχνει αντίδραση, κυρίως επιθετικά και θα αφήσει χώρους ανοιχτούς. Γκολ θα μπουν, οπότε παίρνουμε το over 2,5 στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending