Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα διπλά μας στέλνουν ταμείο #Siav

προγνωστικά

Προγνωστικά στο τέλος της διαβολοβδομάδας της Euroleague από τον #Siav, με δυάδα διπλών!

Καλησπέρα αλάνια μου. Ένα ταμείο και δύπ κουβάδες είχαμε για τα προηγούμενα προγνωστικά μας, με τη Λιόν να μας στέλνει ταμείο, ενώ αντίθετα Οκόμπο και ΠΑΟΚ μας στέρησαν το απόλυτο. Με μια δυάδα θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά από την Euroleague, στα ματς του Ολυμπιακού και της Φενέρ.

Προγνωστικά Euroleague

Ανεβασμένοι οι Τούρκοι, οι οποίοι με την έλευση του Σάρας μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αρκετοί παίκτες έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και ψυχολογία, όπως ο Ντόρσεϊ και γενικότερα το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο. Για την 16η αγωνιστική της Euroleague, ταξιδεύουν στη Γερμανία και στην έδρα της Άλμπα. Το μομέντουμ και η ανωτερότητα της Φενέρ μας οδηγεί στο να την στηρίξουμε.

Το άλλο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν τη Βιλερμπάν. Σε αντίθεση με τους Τούρκους, ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Οι συνεχόμενες ήττες έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια σε παίκτες και σταφ. Στο μέτωπο του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ήττα. Θα ψάξουν τη νίκη, έχουν καλύτερο σύνολο, θα τονώσουν την ψυχολογία τους και θα τους στηρίξουμε.

Τα διπλά μας στέλνουν ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τα διπλά μας στέλνουν ταμείο

Δυάδα απόδοσης 1.85
20:45

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός

2

1.36
21:15

Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε

2

1.36
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending