Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ελληνο-γερμανικές μάχες #Dogass

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με επιλογές από τη BBL και την Basket League.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα κλείσουμε την εβδομάδα με προγνωστικά από τη γερμανική και την δική μας Α1. Πάμε να τις καταγράψουμε χρονολογικά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δεν ξεφεύγει το σκορ στο Μαρούσι

Πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι αυτή του Αμαρουσίου απέναντι στον Κολοσσό. Δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Ρόδου, σαν πιο έμπειρη σε τέτοιους αγώνες. Θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικά τα όρια στους πόντους αγώνα καθώς, η αναμέτρηση έχει πρέπει και για τις δύο ομάδες. Θα πάρω το under 172,5 πόντων με την ελπίδα οι δύο ομάδες να μην ξεφύγουν.

Σκοράρει ο Φρέι, καθαρίζει η Όλντενμπουργκ

Στο Βάισενφελς η Μιττελντόιτσερ υποδέχεται την Όλντενμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν συνηθίσει να έχουν αρνητικό ρεκόρ. Ευκαιρία να ανακάμψουν απέναντι στην άκρως επιθετική (στα όρια της αφέλειας) Μιττελντόιτσερ. Ειδικά μετά τη μεταγραφή του Κράνταλ έχει ανέβει επίπεδο. Το διπλό βρίσκεται στο 1.75.

Τέλος στα προγνωστικά μας θα βάλουμε με τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Χάραλντ Φρέι στην αναμέτρηση της Βόννης με τους Τάουερς. Περίεργη αναμέτρηση καθώς, καμία από τις δύο ομάδες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα φέτος. Ένα όμως είναι το σίγουρο. Ακρογωνιαίος λίθος της Βόννης είναι ο Νορβηγός point guard, Χάραλντ Φρέι. Στη BBL σουτάρει από τέσσερα έως δέκα τρίποντα. Εμείς ζητάμε να πάρουμε έναν διπλασιασμό με δύο τρίποντα.

Μονό
18:00

Μαρούσι – Κολοσσός

Under 172,5

1.88
BET: 25 units
Μονό
19:30

Μιττελντόιτσερ – Όλντενμπουργκ

2

1.75
BET: 40 units
Ειδικό
21:00

Βόννη – Αμβούργο Τάουερς

Φρέι over 1,5 εύστοχα τρίποντα

1.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending