Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Eορταστικό δώρο διπλασιασμού #Masterbetchef

Προγνωστικά

Προγνωστικά Premier League έχει ο #Masterbetchef για το τέλος της χρονιάς. Tριπλό ποντάρισμα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα.

Αγαπητοί φίλοι η στήλη είχε βρει καλό ρυθμό στα προγνωστικά volley για ένα μεγάλο διάστημα. Κάτι όμως οι αναβολές αγώνων, διάφορες εξελίξεις και πολλοί τραυματισμοί, τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με επέτρεψαν να γράψω προτάσεις. Περιμένουμε το νέο έτος τώρα για να επανέλθουμε.

Προγνωστικά: Δεν στρίβει η Μάντσεστερ του Τεν Χαγ

Έτσι, θα πάω με ένα ποντάρισμα στα προγνωστικά Premier League, που πιστεύω ότι έχει πολλές ελπίδες να επιβεβαιωθεί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα χρονιάς από το 1930. Παραθέτω κάποια πολύ χαρακτηριστικά στατιστικά επ’ αυτού:

Έχει χάσει 13 από τα τελευταία 26 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δηλαδή όσες ήττες έκανε την περσινή σεζόν σε 62 επίσημα ματς.

Σκόραρε μόλις 18 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, αποτυγχάνοντας να πετύχει γκολ στους επτά από αυτούς.

Δεν σκόραρε σε τέσσερα σερί επίσημα ματς για πρώτη φορά μετά το 1992, όταν ακόμη τεχνικός της ήταν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Την ίδια στιγμή η Άστον Βίλα διαγράφει μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της. Κέρδισε πρόσφατα Άρσεναλ και Σίτι, χωρίς να δεχτεί γκολ. Γιατί να μην το κάνει και απέναντι στην αναιμική Γιουνάιτεντ, πληρώνοντας μας εορταστικό δώρο στα προγνωστικά.

Eορταστικό δώρο διπλασιασμούΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Eορταστικό δώρο διπλασιασμού

Μονό
22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

2 dnb

1.98
BET: 28 units
Combo
22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

2 & no goal

5.75
BET: 5 units
Μονό
22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

No goal

2.47
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending