Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Boxing σημεία έως 2.56 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Boxing Day στην Premier League και ο #Fidel ποντάρει σε μονό του 1.85, αλλά και σε δυάδα του 2.56.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ελπίζω να περάσετε όλοι καλά Χριστούγεννα. Έστω και λίγο αργά, να ευχηθώ σε όλους υγεία και τύχη. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν, για εσάς και τις οικογένειές σας. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης.

Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Από το κακό στο χειρότερο οι φιλοξενούμενοι, δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Η Νιούκαστλ μπορεί να ηττήθηκε το Σάββατο, εκτός με 1-0 από τη Λούτον, ωστόσο εντός έχει άλλο αέρα, άλλη δυναμική. Κρατάω τον άσο με over 1,5, παρότι οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες απουσίες.

Προχωράω με το Μπόρνμουθ – Φούλαμ. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό και ποιότητα, δεν φοβούνται να ανοιχτούν και να δημιουργήσουν. Αν μη τι άλλο, ως ζευγάρι υπόσχονται τέρματα. Μοιραία θα κρατήσω το goal/goal σε αυτήν την αναμέτρηση.

Ολοκληρώνω με το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λούτον. Οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, όμως η Λούτον έχει καλύτερη εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών και θα παλέψει για την παραμονή. Κρατάω το Χ2, λόγω της εικόνας των φιλοξενούμενων, αλλά και της απόδοσης, καθώς το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων.

Boxing σημεία έως 2.56ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Boxing σημεία έως 2.56

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
14:30

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

1 & over 1,5

1.85
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
17:00

Μπόρνμουθ – Φούλαμ

Goal/goal

1.60
17:00

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λούτον

X2

1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending