Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Γκούντισον Παρκ» (39.572), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Τζον Μπρουκς.
  • Έντεκα νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δώδεκα ματς απέναντι στην Έβερτον μετρά η Σίτι.
  • Εκτός έδρας η Σίτι μετρά επτά σερί νίκες κόντρα στην Έβερτον.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια η Έβερτον δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ρεπορτάζ Έβερτον

Στα τέσσερα παιχνίδια σταμάτησε το σερί νικών της Έβερτον, μετά το εκτός έδρας 2-1 από την Τότεναμ. Το ματς ξεκίνησε εφιαλτικά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων από πολύ νωρίς, χάρη σε γκολ του Σον (9’) και του Ρισάρλισον (18’). Τα «ζαχαρωτά» ισορρόπησαν το παιχνίδι και προειδοποίησαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με το γκολ του Κάλβερτ-Λιούιν να ακυρώνεται λόγω φάουλ. Η ομάδα του Ντάις κυριάρχησε και βρήκε το γκολ στο 82’ με τον Γκόμες, όμως ήταν πολύ αργά. Στους τέσσερις βαθμούς έπεσε η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λούτον, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

Stat attack: Μετρά τρία συνεχόμενα no goal εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δεδομένα εκτός οι Άλι και Γκέιγ, αμφίβολοι οι Γιανγκ, Κόουλμαν και Ντουκουρέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Πίκφορντ – Πάτερσον, Μπράνθγουεϊτ, Ταρκόφσκι, Μικολένκο – Χάρισον, Γκόμες, Γκάρνερ, Ονανά, ΜακΝιλ – Κάλβερτ-Λιούιν.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Πιο εύκολα δε θα μπορούσε να το έχει πετύχει, κερδίζοντας με 3-0 την Ουράβα στα ημιτελικά και 4-0 τη Φλουμινένσε στον τελικό. Ο Άλβαρεζ ξεχώρισε στη διοργάνωση με δύο γκολ και μία ασίστ η οποία σήμανε και την τέταρτη κατάκτηση του Γκουαρδιόλα, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ. Ως εκ τούτου η Σίτι έμεινε στους 17 αγώνες και τους 34 βαθμούς στην Premier League, πέφτοντας στην 5η θέση και στο -6 από την κορυφή.

Stat attack: Δέχτηκε γκολ στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι Ντοκού και Χάαλαντ, σίγουρα εκτός ο Ντε Μπρόινε που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Στόουνς – Μπερνάρντο Σίλβα, Άλβαρεζ, Φόντεν – Χάαλαντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Η Έβερτον παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό και αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών θα διεκδικούσε θέση στην εξάδα. Εντός έδρας είναι αρκετά σκληροτράχηλη και σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Σίτι. Ωστόσο, οι «πολίτες» έχουν τεράστια ποιότητα και δεδομένης της ανάγκης να μείνουν σε επαφή με την κορυφή, θα είναι πολύ προσεκτικοί. Όλα αυτά σε συνάρτηση με την εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Έβερτον, οδηγούν στο διπλό & over 1,5, με απόδοση 1.80 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending