Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλάνο ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μιλάνο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μιλάνο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μιλάνο προγνωστικά

  • Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Καλή εντός έδρας παράδοση με 4/4 τα τελευταία χρόνια.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η Ολίμπια νίκησε.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πάτησε το γκάζι και… εξαφανίστηκε στο Βερολίνο. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έκαναν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα και υποχρέωσαν τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο σε ήττα με κάτω τα χέρια. Εντυπωσιακή η εικόνα σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση ενώ παράλληλα εμφάνισε εξαιρετικά δείγματα στα ποσοστά του. Κορυφαίος ο Πίτερς, βοήθησαν Γουόκαπ και Παπανικολάου. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ελληνοαμερικάνο, ο οποίος ενδέχεται να απουσιάσει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη.

Stat attack: Διατηρεί υψηλά επίπεδα σκοραρίσματος.

Απουσίες: Εκτός ο Γουόκαπ, αναμένεται εκτίμηση της κατάστασης του.

Ρεπορτάζ Μιλάνο

Η Ολίμπια βρίσκει τον δρόμο της και επικράτησε με 76-67 της Μπασκόνια την Πέμπτη σε ένα ματς που κρατάει την συμπαγή της εικόνα στην άμυνα αλλά τις καλές αποφάσεις που πήρε. Ο κατήφορος στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε αφού έχασε και από την Μπρέσια ενώ η γκρίνια για τον Μεσίνα μεγαλώνει. Αναμένονται και άλλες προσθαφαιρέσεις με τον Πόιθρες να είναι στην πόρτα της εξόδου και τον Μίροτιτς να επιστρέφει.

Stat attack: Ομάδα που γενικά βγάζει under 158,5.

Απουσίες: Εκτός Σιλντς, Μίροτιτς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Μιλάνο προγνωστικά

Το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει. Δεν υπάρχει αξία στα σημεία, θα τιμήσουμε το under 153,5.

Μονό
21:30

Ολυμπιακός – Μιλάνο

Under 153,5

1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending