Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Καρβαλιάλ: «Άξιζε τη νίκη η Λαμία, το χειρότερό μας ματς»

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εμφάνισης της ομάδας του κόντρα στη Λαμία, ενώ δήλωσε ότι πραγματοποιήθηκε το χειρότερο παιχνίδι για τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 πρώτη φορά ως γηπεδούχος, με τους “ερυθρόλευκους” να χάνουν στην επαρχία μετά από πέντε χρόνια. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης είπε ότι αυτό ήταν το χειρότερο ματς για τους “ερυθρόλευκους“, ενώ τόνισε πως είναι καλό το γεγονός πως σε λίγες μέρες έχει ντέρμπι, καθώς η ομάδα του θα αφήσει πίσω της το σημερινό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στη Λαμία, άξιζε τη νίκη. Το χειρότερο ματς που έχουμε παίξει από όταν ήρθα. Φυσικά και σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, πρέπει να παλέψεις και δεν το κάναμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό και να μην επαναληφθεί.

Καταρψάς πρέπει να αναλύσουμε το ματς. Από όταν χάσαμε το πέναλτι έπεσε. Αν έμπαινε θα άλλαζαν τα πράγματα, αλλά από εκείνο το σημείο η ομάδα έπεσε.

Πραγματικά είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να δείξουμε αντίδραση που αρμόζει στον Ολυμπιακό».//ΓΓ

Περισσότερα

Click to comment

Trending