Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονακό ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μονακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μονακό προγνωστικά

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Διαιτητές: Όλεγκς Λάτισεβς, Ράιν Πεεράντι και Μικέλε Ρόσι.
  • Πρϊστορία: Σε έντεκα παιχνίδια, η Μονακό μετράει έξι νίκες και ο Ολυμπιακός πέντε.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη και ανέβηκε λίγο ακόμα στη βαθμολογία. Αυτή τη φορά επικράτησε εντός έδρας της Αρμάνι με 79-74. Σε ένα ματς που φάνηκε να ελέγχει, έκανε τα εύκολα δύσκολα στην τελευταία περίοδο και οι Ιταλοί ισοφάρισαν. Στηρίχτηκε στη δύναμη της ρακέτας του, με τους Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Φαλ να είναι διψήφιοι.

Stat attack: Είναι 4ος σε ασίστ με 19,9 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Ρεπορτάζ Μονακό

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, το βράδυ της Τρίτης ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μακάμπι με 93-83. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ότι μπορούσε, με 27 πόντους, αλλά είχε μοναδικό στήριγμα τον Ντιαλό που πέτυχε άλλους 20. Απόψε φιλοξενείται σε μια έδρα που έχει αλώσει σε δύο από τις τελευταίες έξι επισκέψεις της.

Stat attackΚάνει τα λιγότερα λάθη με 9,9 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Λόιντ και Στραζέλ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Μονακό προγνωστικά

Οι δυο ομάδες συνθέτουν ένα ζευγάρι που έχει τεθεί αντιμέτωπο σε πολλές φάσεις της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων σεζόν και παρουσιάζει μεγαλύτερη αστάθεια και περισσότερες αδυναμίες. Η Μονακό είναι δεδομένα μια ομάδα προσώπων που αποδίδει ανάλογα με την παρουσία τους. Ωστόσο, όπως είχαμε πει και πέρυσι, διαθέτει ένα ρόστερ που ματσάρει ιδανικά τον Ολυμπιακό, η δύναμη του οποίου είναι στη ρακέτα του. Εκεί, η Μονακό είναι εξαιρετική αμυντικά και έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις, μπορεί να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ.

Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Μονακό

2

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending