Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επέστρεψε ο Χουάνκαρ | Aτομικό ο Σχένκεφελντ

 

Οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης τη Κυριακή (7/1, 17:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League, βλέποντας τον Ισπανό μπακ να επιστρέφει, ενώ η συμμετοχή του Ολλανδού στόπερ να δυσκολεύει.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο την Κυριακή (7/1, 17:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 17η… στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” που συνεχίζουν να προετοιμάζονται… πυρετωδώς για την ερχόμενη αναμέτρηση ολοκλήρωσαν την πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης”, βλέποντας το Χούανκαρ να επιστρέψει και τον Σχένκεφελντ να ακολουθεί ατομικό. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και θεραπεία οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».//ΓΓ

Περισσότερα

Click to comment

Trending