Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Χωρίς Άλχο με τον Ατρόμητο

 

Επιστρέφουν όμως Τσοκάνης και Γκλάβτσιτς στο κρίσιμο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν και ο Άνχελ Λόπεθ σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όμως η προσπάθεια των παικτών του ήταν δεδομένα καλή…

Οι κυανέρυθροι πάλεψαν κι έβγαλαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, πίεσαν πολύ ψηλά την ΑΕΚ την οποία κράτησαν για 30′ λεπτά μακριά από τα καρέ τους!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι η κορυφαία ομάδα σε παραγωγή φάσεων και ο Βόλος, παρά τις σοβαρές απουσίες του, μπόρεσε – τουλάχιστον στο πρώτο μισό της αναμέτρησης – να την περιορίσει.

Το ματς της Κυριακής όμως με τον ανεβασμένο Ατρόμητο είναι όλα τα λεφτά για τον Βόλο.

Η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς και ο Άνχελ Λόπεθ στην “μάχη” αυτή, θα έχει επιστροφές.

Τσοκάνης και Γκλάβσιτς εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι διαθέσιμοι, όμως νοκ άουτ είναι ο Νικολάι Άλχο που αποκόμισε μία ελαφρά θλάση στη Νέα Φιλαδέλφεια, σημαντική απώλεια για την ομάδα της πόλης μας, που φυσικά έχει ανάγκη και την μεταγραφική της ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα θα απουσιάσει για άλλη μία αγωνιστική ο Μπαριέντος, που σχεδόν από την αρχή της σεζόν είναι μόνιμα στο απουσιολόγιο.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι θα γίνει με άδειο το Πανθεσσαλικό, από την στιγμή που η κυβέρνηση θεώρησε απαραίτητο να βάλει λουκέτο στα γήπεδα της Super League, ως μέτρο (ή τιμωρία) για την εξάλειψη της οπαδικής βίας! 

 

Trending