Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρώιμη μάχη στη Γαλλία #Bats

Ο #Bats επιστρέφει με τέσσερις επιλογές από κύπελλα Γαλλίας και Αγγλίας, αλλά και την Serie A.

Προκρίσεις, γκολ και combo περιλαμβάνουν τα προγνωστικά αυτού του Σαββάτου, σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.20.

Προγνωστικά: Λανς – Μονακό

Πιο νωρίς απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, μία εκ των Λανς και Μονακό δε θα συνεχίσει στο κύπελλο Γαλλίας. Κι αυτό γιατί η κληρωτίδα τις έφερε αντιμέτωπες από τη φάση των «64», στο «Μπολέρτ-Ντελελί». Πέρσι να θυμίσουμε πως η Λανς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την -εν τέλει φιναλίστ- Ναντ, ενώ η Μονακό έμεινε εκτός πρόωρα μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Ροντέζ.

Φέτος οι Μονεγάσκοι έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση, όπως φαίνεται κι από την εμφανώς βελτιωμένη εικόνα τους. Η Λανς εντός έδρας είναι εξαιρετική, αλλά πέντε σερί νίκες είναι πολλές για μια ομάδα τέτοιας δυναμικότητας. Σε μια αναμέτρηση που οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες στη μέση, αξίζει να πάμε με το αουτσάιντερ. Η πρόκριση της Μονακό τιμάται σε απόδοση 2.20 από τη Novibet. Άλλωστε, η νίκη της με 3-0 στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα στο «Λουί Ντε» αποτελεί οδηγό.

Λούτον – Μπόλτον

Premier League εναντίον League One έχουμε στην αναμέτρηση Λούτον – Μπόλτον για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που η ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας έχει κάνει την έκπληξη σε αυτή τη διοργάνωση. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι αρκετά πιθανό, αφού η Μπόλτον φέτος δείχνει πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Championship. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έχουν περιορισμένη ποιότητα (για το επίπεδο της Premier League προφανώς), και το πιθανό ροτέισον σήμερα μπορεί να τους αποδιοργανώσει. Το ανοιχτό παιχνίδι της Λούτον μπορεί να δημιουργήσει χώρους για τη φιλοξενούμενη και να δούμε ένα ωραίο ματς. Διπλασιάζει το over 2,5 στην Betsson.

Προγνωστικά: Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες συναντιούνται Σαλερνιτάνα και Γιουβέντους, μετά το μεταξύ τους ματς για το κύπελλο. Η νίκη της «γηραιάς κυρίας» με 6-1 της έδωσε μια επιβλητική πρόκριση στους «8», κι έδειξε σε μεγάλο βαθμό την τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γενικώς η φετινή Γιούβε δείχνει τεράστια σοβαρότητα και μοιάζει ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει την Ίντερ για τον τίτλο.

Πάντως, η αντίπαλός της μπορεί να… μη βλέπεται, αλλά συνήθως σκοράρει εντός έδρας. Παραδόξως, κι η ομάδα του Αλέγκρι δέχεται γκολ μακριά από το γήπεδό της κυρίως από ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς (Φροζινόνε 1-2, Τζένοα 1-1, Μόντσα 1-2) κι όχι από τις πιο δυνατές αντιπάλους (Φιορεντίνα 0-1, Μίλαν 0-1, Αταλάντα 0-0). Στο 2.18 της Fonbet, αξίζει να πάρουμε το goal/goal.

Ρόμα – Αταλάντα

Η αγωνιστική κλείνει στην Ιταλία με το πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε Ρόμα και Αταλάντα. Αμφότερες προέρχονται από νίκες για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, με τις οποίες εξασφάλισαν τη θέση τους στα προημιτελικά του Coppa Italia. Η Ρόμα ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Κρεμονέζε, και γενικώς ζορίζεται τον τελευταίο καιρό, ακόμα και στο «Ολίμπικο».

Αντιθέτως, η Αταλάντα βρίσκεται σε φόρμα (πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς) και πέρα από τα θετικά αποτελέσματα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σε μεγάλο βαθμό είναι ομάδα έδρας, αλλά όταν πηγαίνει στη Ρώμη συνήθως… μεταμορφώνεται. Στις τελευταίες εννιά εκτός έδρας αναμετρήσεις της με τους «τζιαλορόσι», μετρά μόλις μία ήττα, τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Όλα οδηγούν προς τα δεξιά, οπότε σε τιμές φαβορί αξίζει να πάμε κόντρα στην έδρα. Θα πάμε με το ασφαλές combo Χ2 & over 0,5 στο 1.88 της Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending