Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή για εν Ελλάδι γκολ #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Επιστροφή για το ελληνικό πρωτάθλημα και ο #Fidel εστιάζει στο Πανσερραϊκός – Κηφισιά και στο ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Στα ψαγμένα προγνωστικά του Σαββάτου ασχοληθήκαμε εξ’ ολοκλήρου με τη Serie A, ελλείψει άλλωστε ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και των υπόλοιπων μεγάλων διοργανώσεων. Για τη στήλη της Κυριακής επιστρέφει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά επανερχόμαστε στα ενδότερα.

Εκκίνηση θα γίνει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Κηφισιά. Η ομάδα των Σερρών ηττήθηκε την Πέμπτη στο Αγρίνιο με 3-2, εμφανίζοντας επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικά προβλήματα. Η Κηφισιά με τη σειρά της βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Ατρόμητο και ηττήθηκε με 3-0. Το ζευγάρι όμως σήμερα είναι ικανό να προσφέρει σκορ και θέαμα, ενώ το μεταξύ τους στον πρώτο γύρο έληξε με το εξωπραγματικό 4-4. Θα κρατήσουμε το goal/goal.

Συνέχεια με το ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης. Σε πελάγη ευτυχίας η ομάδα της Τρίπολης μετά την μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Άρη, μία νίκη που επιτρέπει στην ομάδα του Ράσταβατς να κοιτάει εξάδα. «Καίγεται» ο ΠΑΣ Γιάννινα για βαθμό ή βαθμούς, καθώς κινδυνεύει ήδη με υποβιβασμό. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, θα κρατήσω και σε αυτήν την περίπτωση το goal/goal.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
15:00

Πανσερραϊκός – Κηφισιά

Goal/goal

1.79
BET: 25 units
Μονό
17:30

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Goal/goal

1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending