Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

Για… “γροθιά στον αθλητισμό” κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η Σκιάθος

 

Ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει την θλιβερή ενέργεια ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, που γρονθοκόπησε στο τέλος της αναμέτρησης τον προπονητή της, Βασίλη Μυγδαλάκη, εξέδωσε η Σκιάθος.

Στην ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η γροθιά του ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων, ήταν γροθιά στον αθλητισμό!

“Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και αντί να δώσει χέρι φιλίας, γρονθοκόπησε τον προπονητής μας κ. Βασίλη Μυγδαλάκη…” λέει χαρακτηριστικά σε άλλο απόσπασμά της η ανακοίνωση της Σκιάθου, που θα κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ωριμότητα που έδειξε, σε αντίθεση με τους παίκτες του!

Η ανακοίνωση

Γροθιά στον αθλητισμό από ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου.

Χωρίς καμία αιτία, με βασικότερη ίσως το αναπάντεχο “φρενάρισμα” στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, από την ουραγό Σκιάθο που είχε το θάρρος και την παληκαριά να σταθεί 95 λεπτά όρθια στο ΕΑΚ.

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και αντί να δώσει χέρι φιλίας, γρονθοκόπησε τον προπονητής μας κ. Βασίλη Μυγδαλάκη στέλνοντας τον στο Νοσοκομείο με τη λήξη της αναμέτρησης.

Δεν είναι λυπηρό το αποτέλεσμα του αγώνα για την ιστορική ομάδα ως φαίνεται, αλλά η αντιμετώπιση του. Ίσως δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Ο ΑΟ Σκιάθου ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχτεί τέτοιες τακτικές και βίαιες συμπεριφορές και θα αποφανθεί στην ΕΠΣΘ και την αθλητική δικαιοσύνη, έχοντας ως αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα και της ζωντανής μετάδοσης του Skiathoslife.gr

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και περαστικά στον προπονητή μας. Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την φιλοξενία του, που η ωριμότητά του υπερβαίνει αυτή των αθλητών του.

Click to comment

Trending