Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ήττα από Ατρόμητο… “φωνές” από τον Βόλο

 

Οι κυανέρυθροι έχασαν 1-2 με πολλά παράπονα για γκολ που τους ακυρώθηκε 

Ο Βόλος ήθελε το ματς, όμως λογάριαζε χωρίς τους Διαμαντόπουλο (VAR) και Κουμπαράκη!

Μόλις στο 7′ οι κυανέρυθροι πέτυχαν γκολ με τον Μωραΐτη, το οποίο φαίνεται – όσες φορές κι αν δει την φάση κάποιος – ότι είναι ΓΚΟΛ, που όμως διαιτητής και  VAR βρήκαν τρόπο να το ακυρώσουν και το γκολ κακώς ακυρώθηκε.

Είναι βέβαιο ότι αν ο Βόλος είχε μπει μπροστά στο σκορ, κάτι που ήταν και το δίκαιο, το ματς θα είχε άλλα εξέλιξη.

Ακόμα όμως και με το 0-1, ο Κουμπαράκης έδωσε στον Βόλο το τελειωτικό χτύπημα, με την ανακάλυψη πέναλτι στο 57′ με τον Ατρόμητοι να διπλασιάζει τα τέρματά του.

Το 0-2 και σε συνδυασμό με  τις αναποδιές που βρήκαν πάλι τους κυανέρυθρους, αναγκαστικές αλλαγές Μύγα, Καλογερόπουλου και τον Σιέλη να αγωνίζεται τραυματίας (!!!), έκρινε την τύχη του ματς!

Στο μυαλό των προπονητών

Με σχηματισμό 4-4-2 ο Άνχελ Λόπεθ για τον Βόλο.
Ο Κόστιτς ήταν στην εστία, με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ασλανίδη, Καλογερόπουλο, Σιέλη και Μύγα.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Τρουιγιέ και Γκλάβσιτς, έχοντας στα δεξιά τον Ντέλετιτς και στα αριστερά τον Κόμπα, με τους Μωραΐτη και Γκαρσία δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σάσα Ίλιτς, με το 4-3-3 για τον Ατρόμητο είχε τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσακμάκη (δεξιά) και Ντε Μποκ (αριστερά) στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Τζαβέλλας και Ασεβέδο ήταν το δίδυμο στα στόπερ. Στα χαφ οι Κούντε, Έντερ και Φριντζόνσον, με τους Γιουμπιτάνα και Βαλέντσια στα άκρα της επίθεσης και τον Αντζιελέσκι στη θέση του σέντερ φορ.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 6ο λεπτό, με τον Μωραΐτη να νικάει τον Τσιντώτα αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως -οριακό- οφσάιντ που δύσκολα να πιστέψει κανείς ότι υπήρχε, ακόμα και με τις γραμμές και πολύ περισσότερο με τον τρόπο που αυτές τοποθετήθηκαν!

Οι Περιστεριώτες άγγιξαν το προβάδισμα στο 23′, όταν η κεφαλιά του Ασεβέδο από κόρνερ κατέληξε στο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, ξανά από ένα κόρνερ, αυτήν τη φορά ο Αντζιέλσκι έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-0.

Στο 37′ ο Πολωνός φορ βρέθηκε απέναντι από τον Κόστιτς μετά από αντεπίθεση, αλλά ο πορτιέρε των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, μιας και ο Βαλένσια κέρδισε πέναλτι. Όχι απλά αυστηρό, κάτι περισσότερο από την στιγμή που ο Κόμπα ούτε που ακούμπησε τον αντίπαλό του, που βούτηξε στην Βολιώτικη περιοχή και πήρε το πέναλτι. Όσο για το VAR; Αφήστε καλύτερα…

Ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε ξανά, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι παίκτες του Ίλιτς επιχείρησαν να… σβήσουν το ματς και να φύγουν από τον Βόλο με τους τρεις βαθμούς.

Έτσι κι έγινε, με τους “κυανέρυθρους” να έχουν κάποιες καλές στιγμές ώστε να μειώσουν, αλλά εν τέλει να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν με τον Μωραΐτη στο 90’+7′.

ΓΚΟΛ: 90’+7′ Μωραΐτης – 25′, 58′ (πεν.) Αντζιέλσκι

Κίτρινη: 45’+3′ Γκλάβσιτς, 51′ Ταχατος, 68′ Μπερτόγλιο – 68′ Ντε Μποκ, 76′ Βαλένσια, 84′ Έρλινγκμαρκ
Κόκκινη: –
Δοκάρι: – 23′ Ασεβέδο

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46′ Τάχατος – 60′ Μπερτόγλιο λ.τ.), Μύγας (10′ Λούνα λ.τ.), Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59′ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες (82′ Κούεν), Φριντζόνσον (40′ Έρλινγκμαρκ λ.τ.), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65′ Βέργος)

Διαιτητής: Κουμπαράκης
Βοηθοί: Κόλλιας, Ψύλλος
Τέταρτος: Ματσούκας
VAR: Διαμαντόπουλος
AVAR: Νικολαΐδης

Trending