Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Προβληματισμός και ενίσχυση

 

Ο Βόλος φωνάζει ότι έχει ανάγκη εδώ και τώρα μεταγραφική ενίσχυση

Το παιχνίδι και η ήττα από τον Ατρόμητο δεν πρέπει να αφήσει μόνο τις γραμμές του VAR στο γκολ του Μωραΐτη μόλις στο 7′ λεπτό της αναμέτρησης, ένα γκολ που αν “έγραφε” ίσως να είχαμε άλλη εξέλιξη στο ματς.

Ναι, ο Βόλος έχε κάθε δίκαιο να “φωνάζει”, όμως για να ήμαστε ρεαλιστές πρέπει να κοιτάξουμε και την άλλη όψη του νομίσματος.

Ποια είναι αυτή;

Ότι ο Βόλος έχει ξεμείνει από παίκτες και ο Άνχελ Λόπεθ από επιλογές…

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Βόλος παίζει με ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του σε βάρος του 1-0 της Τούμπας, σε ένα ματς που σε άλλες εποχές (όχι πολύ παλιές) ο Βόλος θα μιλούσε για προσπάθεια πρόκρισης, ίσως και τώρα ο Άνχελ Λόπεθ να θέλει να πει το ίδιο, όμως με ποιους παίκτες;

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεμείνει από παίκτες, από την στιγμή που έχει τόσους τραυματισμούς (λογικό), τιμωρίες (φυσιολογικό), αποδεσμεύσεις (δεν πρόσφεραν και σωστά έφυγαν όσοι αποχώρησαν) και δεν ήρθαν παίκτες.

Ο Βόλος φωνάζει ότι θέλει μεταγραφές, που έχουν παγώσει, φαινομενικά τουλάχιστον…

Οι κυανέρυθροι λοιπόν χθες με τον Ατρόμητο είχαν θέματα.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο γκολ κέρδισε 5 (!!!) σερί κόρνερ για να πετύχει το 0-1, με τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα.

Επίσης ο Βόλος δεν δημιούργησε φάσεις, όπως – κακά τα ψέματα – και στα περισσότερα παιχνίδια του στην σεζόν που διανύουμε.

Δεν είχε την καλή εικόνα που έδειξε στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ.

Όλα αυτά έχουν εξήγηση: Το γράψαμε πιο πάνω, ο Βόλος ξέμεινε από παίκτες!

Χθες ο Άνχελ Λόπεθ είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμούς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους Μύγα, Τάχατο και Καλογερόπουλο, ενώ και ο Σιέλης στα τελευταία λεπτά έπαιζε τραυματίας από την στιγμή που δεν υπήρχε παίκτης να τον αντικαταστήσει από τον πάγκο!

Οπότε και σε συνδυασμό με τα διαιτητικά λάθη, η ήττα ήταν μάλλον φυσιολογική.

Το θέμα όμως είναι η συνέχεια, τι θα γίνει από εδώ και πέρα;

Πως θα πορευτεί ο Βόλος;

Έρχονται κρίσιμα ματς, τα οποία ο Βόλος τα θέλει…

Όπως θέλει και μεταγραφές που έχουν αργήσει χαρακτηριστικά να έρθουν.

 

Trending