Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ποιότητα και η έδρα στο 2.20 #Jimandrez

Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming Ζωντανά 9/1

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στην Αγγλία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης και απόψε με δυάδα και επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά το επιτυχημένο Σαββατοκύριακο πάμε να υπερδιπλασιάσουμε με μία value δυάδα στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με την έδρα και το κίνητρο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εφές. Ο Αταμάν εναντίον στον Τσαν, chapter 2 και ο Εργκίν ψάχνει τεράστια εκδίκηση για την ήττα στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Βαλένθια εκτός έδρας και πλέον ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την έδρα της ξανά απέναντι σε ένα σύνολο γεμάτο στην αστάθεια. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τέσσερις παρατάσεις με την Ρεάλ, ηττήθηκαν ενώ στα καπάκια κέρδισαν στο πρωτάθλημα αλλά καταπονήθηκαν και άλλο οι αστέρες της που λογικά θα εμφανιστούν σκασμένοι και η πίεση του κόσμου ενδέχεται να τους λυγίσει. Μπορεί ο Βιλδόσα να λείψει αλλά υπάρχει η ποιότητα ώστε να έρθει η νίκη. Επιλογή ο άσσος και προχωράμε.

Συνέχεια με τον αγώνα της Μίντλεσμπρο με την Τσέλσι. Μπορεί για αρκετούς να δείχνει ως ένα αδιάφορο ματς σε ξενέρωτη διοργάνωση αλλά ο συγκεκριμένος ημιτελικός ίσως είναι ένα από τα λίγα κίνητρα των φετινών “μπλε” για επιτυχία ώστε να περάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν έναν τίτλο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εικόνα τους τελευταία είναι βελτιωμένη και θα κατέβουν με αποκλειστικό σκοπό να κερδίσουν. Φιλότιμη προσπάθεια έκαναν οι γηπεδούχοι το Σαββατοκύριακο στον αγώνα Κύπελλου κόντρα στην Βίλα αλλά ηττήθηκαν. Είναι ξεκάθαρο πως μόνο οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην φάση αυτή αφού φαίνεται πως την ομάδα την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα εάν και δημιουργικά δεν πάει άσχημα. Η Τσέλσι ξέρει πως πρέπει να κερδίσει, διαθέτει ποιότητα και τέτοια παιχνίδια δείχνει να τα έχει. Το διπλό εδώ για μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Δυάδα απόδοσης 2.20
21:30

Παναθηναϊκός – Εφές

1

1.42
22:00

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι

2

1.57
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending