Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζήτω το 1.90 στο Κύπελλο #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Επιστροφή για το Κύπελλο και στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης ο #Fidel καταλήγει σε δύο σημεία.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πετύχαμε το 2/2 στα ψαγμένα προγνωστικά της Κυριακής. H Stoiximan Super League άλλωστε είναι το αγαπημένο πρωτάθλημά μου, εκεί όπου έχω δώσει τα περισσότερα ταμεία. Απείχα Δευτέρα και Τρίτη, επιστρέφω σήμερα Τετάρτη με Κύπελλο Ελλάδας.

Για το σημερινό άρθρο θα σταθώ στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα των Σερρών επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι στην Αρκαδία με 2-0, έχοντας πλέον μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «8». Όποιος εντέλει περάσει από το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει είτε τον ΠΑΟΚ, είτε τον Βόλο.

Εκτιμώ πως το έργο για την ομάδα της Τρίπολης είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η ομάδα του Ράσταβατς είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και να αφήσει ανοιχτούς χώρους, να κυνηγήσει τέρματα και παράλληλα μία μεγάλη ανατροπή. Δεν γνωρίζω εάν θα το πετύχει, ούτε μπορώ να το προβλέψω. Αλλά έχω μία σιγουριά πως ο Αστέρας θα παίξει επιθετικά από νωρίς.

Θα πάρω τα over 3,5 κόρνερ του Αστέρα, καθώς και το over 7,5 κόρνερ γενικά στην αναμέτρηση. Δύο μονά αποδεκτά από την ίδια αναμέτρηση!

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
15:00

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Over 7,5 κόρνερ

1.90
BET: 25 units
Μονό
15:00

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Αστέρας over 3,5 κόρνερ

1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending