Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια για το καλό – Koubanezos.gr

Προγνωστικά: Πρώτη στήλη της χρονιάς με μακροχρόνια στοιχήματα από εντός Ισπανίας και όχι μόνο! Γράφει και προτείνει ο #Eltoro

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους ! Υγεία αγάπη και πολλές χαρές και επιτυχίες να σας φέρει αυτή η χρονιά. Ευχές πολλές που πραγματικά ελπίζω να βγουν. Τις χρειαζόμαστε. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε καλά την περίοδο των εορτών. Δεν είναι από τις αγαπημένους μου περιόδους οι γιορτές, για προσωπικούς λόγους. Αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία να δω μερικά πράγματα, στοιχηματικά πάντα. Οπότε η πρώτη στήλη θα είναι πάει σε μακροχρόνια. Για πάμε λοιπόν να δούμε τι σας έχω στα σημερινά προγνωστικά.

Φυσικά και θα ξεκινήσω από τα του οίκου μας. Από την Ισπανία φυσικά . Κοιτούσα τα στατιστικά και αποδόσεις και ότι προτείνω το θεωρώ value για τα δικά μου γούστα. Ξεκινάμε με τα ειδικά. Να παραμείνει η Ρεάλ Μαδρίτης αήττητη εντός έδρας τριπλασιάζει. Παραπάνω από καλή η απόδοση. Κάθε παιχνίδι εντός έχει το ρίσκο του, ασχέτως από την δυναμική του αντιπάλου στα χαρτιά όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Έχει και εντός την εξωπραγματική φέτος Χιρόνα. Αλλά το αγοράζω με δίχως δεύτερη σκέψη, αξίζει. Επόμενο ποντάρισμα στο ποια ομάδα θα τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Το ρίσκο αξίζει στην Βιγιαρεάλ. Να μεν έχει και το Europa αλλά σε σχέση με τις ομάδες που είναι από πάνω της αυτήν τη στιγμή στην βαθμολογία, Χετάφε, Βαλένθια, Ράγιο, Λας Πάλμας, έχει καλύτερο υλικό το οποίο πιστεύω ότι θα φανεί και στο χορτάρι αρά και βαθμολογικά. Εμπιστοσύνη στην Βιγιαρεάλ λοιπόν.

Προγνωστικά : Εκτός Ισπανίας ζαριές.

Με την Ισπανία κλείσαμε. Αλλά έχω και εκτός αυτής βρει διαμαντάκια. Εντάξει κάποια ίσως τα έχουν δει ή έχουν υποψιαστεί αλλά έχω καθήκον να τα προτείνω και να τα ποντάρω! Από Γερμανία μεριά θα ξεκινήσω. Απίστευτη η φετινή πορεία της Λεβερκούζεν. Μετά από χρόνια κοντράρει στα ίσα την  υπερδύναμη Μπάγερν και τις υπόλοιπες ομάδες. Ξεκάθαρα έργο Τσάμπι Αλόνσο. Δείχνει ότι σαν προπονητής έχει πολλά ν δώσει. Στα του στοιχήματος στο 3,5 που την βλέπω εννοείτε πως το αγοράζω. Ορισμός τους value.

Φεύγουμε από Γερμανία και πάμε στο πιο περίεργο, για μένα, πρωτάθλημα, στην Αγγλία. Και εκεί στα ειδικά θα κινηθώ. Να παραμείνει αήττητη εντός η Σίτι, υπερδιπλασιάζει. Φυσικά και θα μπει στο παιχνίδι μου. Για την Σίτι του Γκουαρδιόλα μιλάμε. Έχω και για το Head to Head, δηλαδή στο μεταξύ τους δύο ομάδες, πια θα τα πάει καλύτερα βαθμολογικά. Τσέλσι εναντίον Νιούκαστλ, στηρίζω ξεκάθαρα τους φιλοξενούμενους. Η Τσέλσι δεν είναι απλά ασταθής. Στηρίζεται σε 5-6 παίχτες. Αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα ζορίζεται τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο να πάρει αποτέλεσμα.  Ενώ η Νιούκαστλ είναι πιο ομάδα. Παίζει αρκετά καλά και ας έχει απουσίες. Ειδικά τώρα όμως που δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα φορτσάρει περισσότερο. Λογικό το ποντάρισμα μου.

Αυτά λοιπόν από για μακροχρόνια από τα σημερινά προγνωστικά. Σύντομα στήλη και για τα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Μεγάλη θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αρκετά περισσότερο στο Γερμανικό, ο Franz Beckenbauer έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 χρονών. Ο «Κάιζερ» του ποδοσφαίρου, που έφτιαξε τον θρύλο της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου πήγε και αυτός στην γειτονία των αγγέλων. Το πείσμα και η εργατικότητα του ήταν αξιοζήλευτα και παράδειγμα προς μίμηση για όλους. R.I.P

Μακροχρόνια για το καλόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Μακροχρόνια για το καλό

Περισσότερα

Click to comment

Trending