Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το φαβορί στην Άχνα #Xose

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε Κύπρο και Ολλανδία στη σημερινή στήλη του #Xose.

Με χρυσό γκολ του Τομανέ στο 90’ ο ΑΠΟΕΛ πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση και είναι πλέον στο +5 απο τη δεύτερη θέση. Οι «πορτοκαλί», σε εξαιρετική κατάσταση, θα πάνε στην Άχνα με πολύ κόσμο στο πλευρό τους και το τρίποντο να είναι ο μοναδικός στόχος. Σε κακό φεγγάρι ο Εθνικός, ξέρει καλά ότι το έργο του σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο. Ξεκάθαρη στήριξη στο φαβορί με διπλό και -1,25 ασιατικό που παίζει σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Ος – Βίλεμ

Επιστροφή στη δράση στην Ολλανδία, η οποία και θα πάρει φυσικά θέση στις επιλογές μας. Ασταμάτητη στο πρώτο μισό η Βίλεμ, είναι ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία. Κάνει ποδαρικό στην έδρα της τελευταίας Ος και θέλει σίγουρα να μπει με το δεξί. Χωρίς άγχος παίζουν οι γηπεδούχοι και θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο. Για μεγαλύτερη τιμή, στο 1.80, θα συνδυάσουμε το διπλό μαζί με over 1,5.

Με το φαβορί στην ΆχναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με το φαβορί στην Άχνα

Μονό
19:00

Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ

2 (-1,25 ΑΗ)

1.85
BET: 25 units
Μονό
21:00

Ος – Βίλεμ

2 & over 1,5

1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending