Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θυμίζει την Σίτι που ξέρουμε #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά με δύο δυνατές δυάδες αλλά και ένα μονό αποδεκτό διπλασιασμού από το κύπελλο Ασίας έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, βγάλαμε το κέρδος μας από το ΝΒΑ αφού τα τρίποντα μας πλήρωσαν με άνεση ενώ τα σημεία μας τα πληρωθήκαμε από το ημίχρονο με πρώιμη. Επιστρέφουμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς στο ποδόσφαιρο ενώ έχουμε έναρξη στα διεθνή κύπελλα σε Ασία και Αφρική. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα κοντραριστεί στην έδρα της Νιουκάστλ. Σε ανοδική πορεία η Σίτι η οποία θυμίζει σιγά σιγά τον παλιό καλό εαυτό της ενώ η επιστροφή του Ντε Μπρόινε ανεβάζει την ψυχολογία όλων. Σταθερά με πολλές απουσίες οι «καρακάξες» ενώ μετράνε και έξι ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Δίκαιο το φαβορί για αυτό και εγώ θα το ποντάρω με άνεση.

  • Συνεχίζουμε με Γερμανία αφού η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ. Με απουσίες η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο αφού εκτός είναι οι Ταπσόμπα και Κοσουνού ενώ με τραυματισμό γύρισε ο Μπόνιφεϊς. Παρά τα προβλήματα η Λεβερκούζεν θεωρώ πως θα περάσει εύκολα ή δύσκολα.

  • Στη γειτονική Τουρκία η Ρίζεσπορ θα υποδεχτεί στην έδρα της την Άδανα Ντεμίρσπορ. Αρκετά επιθετικές και οι δύο ομάδες με προβλήματα στην άμυνα. Πρώτη επιλογή το goal/goal αφού θεωρώ δύσκολο θα κρατήσει κάποια ομάδα ανέπαφη την εστία της.

  • Στην Αυστραλία η Αδελαΐδα θα κοντραριστεί στο Σίδνεϊ με την ομώνυμη ομάδα. Ακόμα ένα παιχνίδι που δεν θεωρώ πως μπορεί να μείνει χαμηλά το σκορ. Πρώτη επιλογή το goal/goal με over 2,5.

  • Τέλος θα κλείσουμε με το παιχνίδι από το κύπελλο Ασίας, ΑυστραλίαΙνδία. Ξεκάθαρο το φαβορί στο ζευγάρι για αυτό θα επιλέξω την εύκολη επικράτηση της Αυστραλίας σε μονό αποδεκτό με απόδοση σχεδόν διπλασιασμού.

Τι παίζουμε σήμερα

Θυμίζει την Σίτι που ξέρουμεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Θυμίζει την Σίτι που ξέρουμε

Δυάδα απόδοσης 2.43
11:00

Αδελαΐδα Γιουνάιντεντ – Σίδνεϊ

Goal/goal & over 2,5

1.60
18:00

Ρίζεσπορ – Άδανα Ντεμίρσπορ

Goal/goal

1.52
BET: 25 units
Μονό
13:30

Αυστραλία – Ινδία

Over 2,5 & no goal

1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
16:30

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

2

1.55
19:30

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι

2

1.65
BET: 30 units
Ειδικό
19:30

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Φόντεν γκολ ή ασίστ

2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending