Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Καθαρίζει» ο ΠΑΟΚ στο 1.75 #Xose

προγνωστικά κληματσούδας

Προγνωστικά: Ο #Xose επιστρέφει με προγνωστικά και τιμές αξιόλογες σε Ελλάδα και Ισπανία με ΠΑΟΚ και Χιρόνα στο προσκήνιο.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα άρθρο με προγνωστικά, που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πάμε να δούμε τι έχει το σημερινό μενού.

Προγνωστικά: Με Χιρόνα και ΠΑΟΚ στο προσκήνιο

Τρέλανε κόσμο στο πρώτο μισό η Χιρόνα όπου και την βρήκε ισόβαθμη στη κορυφή με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομαδάρα του Μίτσελ έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο δείχνοντας ικανή να πάει πολύ μακριά φέτος. Πρώτη αποστολή για το 2024 στη τελευταία Αλμερία και το τρίποντο είναι ο μοναδικός στόχος. Οι γηπεδούχοι με μόλις πέντε βαθμούς στο ενεργητικό τους ξέρουν καλά ότι μόνο με θαύμα θα γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Το διπλό  θα τιμηθεί με στήριξη στη φοβερή Χιρόνα.

Η ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη έριξε τον δικέφαλο από την κορυφή και η επιστροφή στις νίκες σήμερα είναι μονόδρομος. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα επιτεθεί απο το πρώτο λεπτό του αγώνα για να πάρει αυτό που θέλει. Αντίδραση έβγαλαν οι Ηπειρώτες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και πήραν την νίκη που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Δύο σημεία στη Τούμπα με άσο και -1,75 ασιατικό  και ΠΑΟΚ να σκοράρει στα δύο ημίχρονα, θα είναι οι επιλογές μας.

Μονό
15:00

Αλμερία – Χιρόνα

2

1.65
BET: 20 units
Μονό
20:30

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

1 (-1,75)

1.75
BET: 30 units
Μονό
20:30

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending