Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρώτος ισπανικός τίτλος της σεζόν στο 2.80 #Bats

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του με οκτώ προτάσεις από το πλούσιο πρόγραμμα της Κυριακής.

Εξαιρετική μέρα για στοίχημα η σημερινή, με ματσάρες και στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και το clasico στο Super Cup Ισπανίας. Από το 1.80 έως και το 2.80 φτάνουν οι αποδόσεις στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Αλμερία – Χιρόνα

Ξεκινάμε με La Liga και το Αλμερία – Χιρόνα στην Ανδαλουσία. Μάχη τελευταίας με δεύτερη (ισόβαθμη με την πρώτη) και με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους. Το σύνολο του Μίτσελ παραμένει απτόητο και συνεχίζει τις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα, η Αλμερία παρουσιάζει θλιβερή εικόνα πέρα από τα αρνητικά αποτελέσματα και δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Ιανουάριος έχει φτάσει κι ακόμα δεν έχει πάρει νίκη στο πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχει κίνδυνος σε τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά όταν το combo 2 & over 1,5 τιμάται στο 1.90 από τη Novibet, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Ματσάρες στο Νησί

Στην Αγγλία η 21η αγωνιστική είναι σπασμένη σε διάστημα δύο εβδομάδων. Με τα δύο σημερινά ματς κλείνει το πρώτο μέρος, ενώ θα ακολουθήσουν πέντε ακόμα το επόμενο σαββατοκύριακο. Πρώτα έχουμε το Έβερτον – Άστον Βίλα στο «Γκούντισον Παρκ». Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, που πάντως δυσκολεύονται μακριά από το γήπεδό τους. Αντίθετα, η Έβερτον είναι αρκετά δυνατή εντός έδρας, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καλά. Εμφανώς επηρεασμένη από το γεγονός ότι στο γήπεδο πήρε 26 βαθμούς, αλλά λόγω τιμωρίας βρίσκεται οριακά πάνω από τον υποβιβασμό. Πάμε με το goal/goal στο 1.60 της WinMasters.

Παρόμοια ιστορία και στο άλλο ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που είχαν κερδίσει με 2-0 στον πρώτο γύρο το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι η Άρσεναλ παίζει το άλλο Σάββατο, έχουν την ευκαιρία με νίκη να μπουν στην τετράδα. Ματς που μας προδιαθέτει για αρκετά γκολ, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται το τρίποντο κι η ομάδα του Ποστέκογλου παίζει πάντα ανοιχτά. Κι εδώ goal/goal στο 1.40 της WinMasters, με συνολική απόδοση το 2.23 για τη δυάδα.

Μπόχουμ – Βέρντερ Βρέμης

Στο Μπόχουμ η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 16 βαθμούς, αρκετά κοντά αλλά σταθερά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ένα καλό σερί πριν το τέλος του 2023 έδωσε σημαντική ανάσα στους φιλοξενούμενους, την στιγμή που η Μπόχουμ ψάχνει μια σταθερότητα. Εντός έδρας πάντως οι Βεστφαλοί τα πάνε αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Βέρντερ μετρά μόλις δύο βαθμούς εκτός έδρας στην σεζόν. Η έλλειψη ποιότητας της ομάδας της Βρέμης μας οδηγεί προς τα αριστερά, και το 2.25 της Novibet για τον άσο αποτελεί παραπάνω από δίκαιη απόδοση.

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη

Το άλλο ματς της ημέρας -και αυτό που ξεχωρίζει- στην Bundesliga είναι το Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη. Πρώτη δοκιμασία του νέου έτους για την ομάδα του Χένες με στόχο να παραμείνει στην τριάδα του πρωταθλήματος. Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον. Η Γκλάντμπαχ είναι εξαιρετική εντός έδρας αλλά γενικώς της λείπει η ποιότητα σε σχέση με άλλες χρονιές. Μοναδική σταθερά για τα «πουλάρια» είναι το επιθετικό και ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζουν με τον Σεοάνε, έχοντας άγνοια κινδύνου. Δεν είναι λίγες οι φορές που κι η Στουτγκάρδη στηρίζεται στην επιθετική δεινότητά της. Ακόμα κι εν τη απουσία του πρώτου της σκόρερ, Γκιρασί. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.80 της WinMasters.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Άλλο ένα clasico, δεύτερο μέχρι στιγμής για φέτος, μας επιφυλάσσει απόψε για τον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε στην παράταση με 5-3 την Ατλέτικο για να βρεθεί εδώ, ενώ η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να επικρατήσει με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα. Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ πήρε διπλό με 2-1 στη Βαρκελώνη, οπότε οι Καταλανοί θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν εκδίκηση. Συνήθως τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και θέαμα, επειδή αμφότερες ποτέ δεν παίζουν για την ισοπαλία. Ειδικά η Μπαρτσελόνα έχει πολλά να αποδείξει σε μια σεζόν που πάει αρκετά άσχημα. Το goal/goal & over 2,5 πληρώνει 2.13 στη WinMasters και δε γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Θα πάρουμε και το να κάνει τελική στην εστία ο Γκουντογάν, ο οποίος έχει μεταμορφώσει το κέντρο των «μπλαουγκράνα». Στην Stoiximan το βρίσκουμε σε απόδοση 2.80.

Μίλαν – Ρόμα

Με ματσάρα κλείνει η αγωνιστική και στην Ιταλία. Μίλαν και Ρόμα δε διανύουν την καλύτερη σεζόν και αμφότερες χρειάζονται τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι αποκλεισμοί τους στο κύπελλο από Αταλάντα και Λάτσιο αντίστοιχα προκάλεσαν γκρίνια μεσοβδόμαδα, και η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν κάνει καλύτερα τα πράγματα. Πιόλι και Μουρίνιο διαθέτουν δύο ομάδες που σκοράρουν αρκετά αλλά δεν έχουν συνέπεια στην άμυνα, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 20 γκολ σε 19 αγωνιστικές.

Αν θέλουν να κερδίσουν θα χρειαστεί να πάρουν ακόμα μεγαλύτερα ρίσκα, παίζοντας επιθετικά. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το goal/goal αποτελεί ευκαιρία, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία επτά παιχνίδια ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια, η επιλογή αυτή πληρώνει 1.94 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν

Κλείνουμε με το Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν, ματς της αγωνιστικής στη Ligue 1. Η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια Παρί δοκιμάζεται σε μια από τις καλύτερες έδρες της χώρας. Εκεί, η Λανς μετρά μόλις μία ήττα σε δώδεκα επίσημα ματς, τουλάχιστον στα 90 λεπτά. Στο γήπεδό της η ομάδα του Εζ παίζει πιο ανοιχτά και πάντοτε ψάχνει τη νίκη, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ σε επτά από αυτά τα παιχνίδια. Παραδοσιακά άλλωστε, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν αρκετά γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν. Το goal/goal & over 2,5 ξεπερνάει ελαφρώς τον διπλασιασμό, έχοντας απόδοση 2.01 στη WinMasters.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending