Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπρέντφορντ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Γουλβς – Μπρέντφορντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γουλβς – Μπρέντφορντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  Γουλβς – Μπρέντφορντ προγνωστιικά

  • «Μόλινιου» (32.050), Γουλβερχάμπτον.
  • Διαιτητής: Άντριου Μάντλεϊ.
  • Πρώτο ματς: Μπρέντφορντ – Γουλβς 1-1.
  • Στο πρωτάθλημα: Μπρέντφορντ – Γουλβς 1-4.
  • Η Γουλβς είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της κόντρα στην Μπρέντφορντ.
  • Στην έδρα της Γουλβς οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, οι φιλοξενούμενοι τρεις και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Γουλβς

Πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση στο Λονδίνο, η Γουλβς γλίτωσε την ήττα και έστειλε την σειρά με την Μπρέντφορντ σε ρεβάνς. Παίζοντας από το 9’ με δέκα παίκτες, λόγω της κόκκινης του Ζοάο Γκόμες, η ομάδα του Ο’ Νιλ αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της. Ο Μοπέι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους λίγο πριν το ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα οι «λύκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους. Ο Ντόιλ ισοφάρισε στο 64’ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη Γουλβς.

Stat attack: Αήττητο σερί οκτώ αγώνων τρέχει εντός έδρας η Γουλβς.

Απουσίες: Πέρα από τον τιμωρημένο Γκόμες, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζόνι, Ντόουσον και Ούγκο Μπουένο, ο Λεμινά για προσωπικούς λόγους και οι διεθνείς Τραορέ, Αΐτ-Νουρί και Χουάνγκ Χι-Τσαν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σα – Κίλμαν, Σ. Μπουένο, Τότι Γκόμες – Σεμέδο, Ντόιλ, Μπελεγάρντ, Ντόχερτι – Σαράμπια, Κούνια – Νέτο.

Ρεπορτάζ Μπρέντφορντ

Έχασε τεράστια ευκαιρία πρόκρισης στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Παρότι για παραπάνω από 80 λεπτά είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, η Μπρέντφορντ έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς και έτσι θα αναγκαστεί να διεκδικήσει την πρόκριση στο «Μόλινιου». Ο Μοπέι άνοιξε το σκορ στο 41’ με τελείωμα από κοντά. Ωστόσο, οι «μέλισσες» δεν κατάφεραν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και δίκαια ισοφαρίστηκαν στο 64’ από τον Ντόιλ. Ακόμα και μετά το 1-1, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, κι έτσι συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Stat attack: Μετρά επτά ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Απουσίες: Ο Φρανκ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χένρι, Εμπεμό, Άγερ, Σάντε και Χίκεϊ, τον τιμωρημένο Μι, αλλά και τους διεθνείς Γκοντός, Βισά και Ονιέκα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Φλέκεν – Ζάνκα, Κόλινς, Πίνοκ – Ρόερσλεβ, Γένσεν, Γιάνελτ, Ντασίλβα, Λιούις Πότερ – Γιαρμόλιουκ, Μοπέι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γουλβς – Μπρέντφορντ προγνωστικά

Αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες του πρώτου αγώνα για να κερδίσει και να περάσει η Μπρέντφορντ, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Καλύτερη ομάδα η Γουλβς, ειδικά εντός έδρας, με βλέψεις για κάτι καλό στο κύπελλο. Μπορεί να κερδίσει και να πάρει αυτή την πρόκριση στα 90 λεπτά παρά τις απουσίες. Στο 1.95 τιμάται από την Interwetten ο άσος.

Περισσότερα

Click to comment

Trending