Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

Παγωνόπουλος στον Sport fm 89,5: “Μην τολμήσουν να ακουμπήσουν ξανά διαιτητή!!!”

 

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ Γιώργος Παγωνόπουλος, μίλησε στον Sport fm 89,5 στην εκπομπή “Στο Πέταλο” με τους Ευθύμη Χούτα και Άκη Μπούκλα, σχετικά με το θλιβερό περιστατικό που έγινε στην Χλόη, όταν σε αγώνα Γ’ τοπικής κατηγορίας (Χλόη-Ηρακλής), ο διαιτητής Φωτίου δέχθηκε βάναυση επίθεση ξυλοδαρμού από παράγοντες, παίκτες και “φιλάθλους” της τοπικής ομάδας!!!

Ο κ. Γιώργος Παγωνόπουλος ήταν ξεκάθαρος: “Μην τολμήσουν να ακουμπήσουν διαιτητή!!!

Ήδη έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό, όλοι όσοι το έκαναν είναι αυτοί που κακοποιούν και σκοτώνουν ζώα και γιατί όχι και ανθρώπους.

Είναι οι υπεύθυνοι για τις γυναικοκτονίες που συμβαίνουν δυστυχώς, είναι αυτοί που χτυπούν και βασανίζουν γυναίκες, παιδιά, ζώα, τα βλέπουμε καθημερινά.

Δεν θα ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά!

Ας κάνει ο διαιτητής χίλια λάθη, επαναλαμβάνω: Χίλια λάθη… Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να τον κρίνουν, δεν μπορεί όμως κανείς να στέλνει διαιτητές – όπως και κάθε άνθρωπο – στο νοσοκομείο με τραύματα στον αυχένα, στα πλευρά, στο μάτι.

Αν είναι δυνατόν…”

Επίσης ο κ. Παγωνόπουλος αναφέρθηκε και στην έλλειψη διαιτητών και στην δική μας Ένωση.

“Δεν υπάρχουν διαιτητές… Καλούμαστε να βγάλουμε πρωτάθλημα με έναν μικρό αριθμό διαιτητών. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, τα παιδιά δεν στρέφονται στην διαιτησία.

Πρώτα απ’ όλα αυτή η “μόδα” με τους ξένους διαιτητές που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει, λειτουργεί αποτρεπτικά στο να γίνει κάποιος διαιτητής, από την στιγμή που του στερεί την φιλοδοξία να σφυρίξει Α’  Εθνική, να διευθύνει ένα μεγάλο ντέρμπι, να γίνει διεθνής κτλ.

Επίσης, τα νέα παιδιά βλέπουν όλη αυτή την τοξικότητα που έχουμε ακόμα και στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να ασχοληθούν, πράγμα που το βλέπω φυσιολογικό.

Η Ένωσή μας κάνει σχολές, θέλει να δημιουργήσει νέους διαιτητές, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Βολιώτικο ποδόσφαιρο.

Και οι διαιτητές θα κάνουν λάθη, εδώ βλέπουμε τι γίνεται κάθε αγωνιστική με τους διαιτητές στην Super League που υπάρχει η χρήση του VAR!

Πολλά παιδιά τώρα ξεκινάνε και θέλουν βοήθεια, θα κάνουν λάθη, τους διορθώνουμε, τους συμβουλεύουμε, τους παρακολουθούμε.

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας, δεν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα… Αυτό που έγινε στην Χλόη δεν θα ξανασυμβεί, δεν θα το επιτρέψουμε να ξανασυμβεί…”.

 

Click to comment

Trending