Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Τελειώνουν» προκρίσεις στο 2.30 #Jimandrez

Βόμβες στοίχημα

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και επιλογές σε Αφρική και Ασία οι οποίες ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής και απόψε με ωραία σημεία και μελετημένες προβλέψεις σε Ασία και Αφρική. Επιλογές ωραίες και πάμε να δούμε τα πονταρίσματα και τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Σαμουράι και Σενεγάλη στον διπλασιασμό

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιράκ και Ιαπωνία. Το παιχνίδι ουσιαστικά αυτό θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, το οποίο βέβαια έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Σαμουράι στην πρεμιέρα απέναντι στο Βιετνάμ δεν εντυπωσίασαν ωστόσο πήραν αυτό ήθελαν, δείχνοντας την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της με τον Μιναμίνο να ξεχωρίζει. Απέναντι τους θα βρει τα εξαιρετικά λιοντάρια της Μεσοποταμίας που κέρδισαν την Ινδονησία και θα ψάξουν την υπέρβαση με το εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού τους. Το ματς αυτό κρύβει γκολ αφού μιλάμε για δύο ευάλωτες άμυνες και οι Ιάπωνες έχουν κάκιστο τερματοφύλακα. Το over 3 ασιατικό πληρώνει αξιόλογα.

Επόμενη στάση ο αγώνας της Σενεγάλης και του Καμερούν. Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα στις τάξεις της ομάδας του Ριγκομπέρ Σονγκ ο οποίος έχει χάσει τα αποδυτήρια και μόνο με θαύμα δεν θα απολυθεί. Η εικόνα απέναντι στη Γουινέα ήταν το λιγότερο καταστροφική και ζητούμενο πλέον είναι η δεύτερη θέση κάτι που δεν είναι σίγουρο. Από την άλλη η κάτοχος του τροπαίου, διέλυσε την Γκάμπια και επιβεβαίωσε την υγεία που έχει σαν σύνολο και ομάδα. Οι παίκτες του Αλιού Σισέ μπορούν το 2/2 και η αγορά του άσου κρίνεται εξαιρετική.

Προγνωστικά: Μιλάει η Ανωτερότητα

Λίγο αργότερα στο Κατάρ το Χονγκ Κονγκ αντιμετωπίζει το Ιράν σε ένα ματς με την διαφορά δυναμικής να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. Οι “Πέρσες” αναζητούν ακόμα μία άνετη νίκη και διαθέτουν την ποιότητα για να την πετύχουν και να το κάνουν με άνεση. Η λογική λέει πως η άμυνα των τίμιων αλλά κάκιστων παικτών της τυπικά γηπεδούχου ομάδας δεν θα αντέξει για πολύ, οπότε η επιλογή του over 3,5 μπαίνει στο καρέ μας.

Τέλος κλείνουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουινέα και Γκάμπια. Τα προβλήματα στην αποστολή της τελευταίας είναι αρκετά με την παραλίγο θανατηφόρα περιπέτεια που πέρασε στον αέρα. Δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση απέναντι στην ομάδα του Κεϊτά και του Γκιρασί που εάν δεν είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα θα είχε κερδίσει το Καμερούν. Ο άσος πληρώνει αρκετά ικανοποιητικά βάση της περίστασης.

Μονό
13:30

Ιράκ – Ιαπωνία

Over 3 AH

1.82
BET: 20 units
Μονό
19:00

Σενεγάλη – Καμερούν

1

2.00
BET: 20 units
Μονό
19:30

Χονγκ Κονγκ – Ιράν

Over 3,5

1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00

Γουινέα – Γκάμπια

1

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending