Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο λουκούμι για γκολ #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Τριάδα αγώνων για τη Stoiximan Super League στο σαββατιάτικο κουπόνι, με τον #Fidel να εστιάζει στα γκολ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Σούπερ πρόγραμμα στο σαββατιάτικο κουπόνι και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον υπάρχουν τρεις ευκαιρίες για να αναλωθούν τα ψαγμένα προγνωστικά της σημερινής στήλης. Πάμε να τα δούμε.

Εκκίνησε από το Λαμία – Κηφισιά. Ανεξήγητα υψηλές οι αποδόσεις για τα γκολ, ενώ το line του over άνοιξε μόλις στο 1,5. Δεν το καταλαβαίνω. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρουν, η άμυνα της Κηφισιάς δεν φημίζεται για την ικανότητά της να κρατάει το μηδέν, ενώ επιθετικά βρίσκει λύσεις. Κρατάω το over 0,5 ημίχρονο με το over 1,5 τελικό.

Συνεχίζω με το ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός. Οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη, καθώς αμφότερες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, με τους γηπεδούχους σαφέστατα σε πιο δεινή θέση. Όμως, καμία από τις δύο άμυνες δεν πείθει. Ο ΠΑΣ είναι αναγκασμένος να βρει γκολ, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει ποιότητα. Κρατάω το ασιατικό over 2.

Κλείσιμο με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Κάτι παρόμοιο με το παιχνίδι στα Ιωάννινα θα έλεγα, μόνο που εδώ έχουμε κάπως πιο ποιοτικές ομάδες. Ψάχνει την ταυτότητά του ο ΟΦΗ, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έχει στρώσει με τον Γιάννη Πετράκη στην άκρη του πάγκου. Κρατάμε το ασιατικό over 2 και σε αυτήν την περίπτωση για τα ψαγμένα προγνωστικά μας.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
17:30

Λαμία – Κηφισιά

Over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο

1.98
BET: 25 units
Μονό
19:00

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

Over 2 AH

1.83
BET: 25 units
Μονό
20:00

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Over 2 AH

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending