Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από Μελβούρνη έως ΟΑΚΑ για το 2.51 #Masterbetchef

Oι μάχες της Euroleague με ενισχυμένες αποδόσεις

Προγνωστικά για το Australian open έχει ο #Masterbetchef. Μακροχρόνια, συν δυάδα με το ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ.

Aγαπητοί φίλοι η στήλη επέστρεψε στα επιτυχημένα προγνωστικά βόλεϊ, όπως ήταν αναμενόμενο. Τώρα στο επίκεντρο βρίσκονται τα προημιτελικά του Australian open και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ.

Προγνωστικά: Ξυπνητήρι για την Θεά Ελίνα

Στις πέντε τα χαράματα θα βάλω ξυπνητήρι για να παρακολουθήσω την Ελίνα Σβιτολίνα. Εκτός του ότι μας έχει πληρώσει πολλές φορές στα προγνωστικά της εκπομπής ” Πρωινή Φωνή ”, η Ουκρανή τενίστρια είναι αξιοθαύμαστη για πολλούς λόγους. Καταρχήν για τους οφθαλμοφανείς.

Aπό Μελβούρνη ως ΟΑΚΑ για το 2.51

Κυρίως όμως για γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παίκτρια. Που κατάφερε μετά από ένα μεγάλο χρόνο απουσίας, λόγω τραυματισμών και εγκυμοσύνης, να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι η μια από τις δύο πιο φορμαρισμένες τενίστριες του ταμπλό. Η άλλη είναι βέβαια η βλοσυρή Σαμπαλένκα. Που ελπίζω όμως ότι δεν θα φτάσει στον τελικό. Η Σβιτολίνα είναι χάρμα οφθαλμών από κάθε άποψη. Θέλω και πιστεύω ότι θα επιβεβαιώσει την επιστροφή της, με έναν τίτλο gland slam.

Mιλάνε οι άμυνες στο ΟΑΚΑ

Τη Δευτέρα διεξάγεται ένα μπασκετικό ντέρμπι με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο αναγεννημένος Παναθηναικός υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και θέλει να επιβεβαιώσει την δική του επιστροφή στην κορυφή της Basketleague. Aυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο όσων λένε οι αποδόσεις στα προγνωστικά, παρά την σημαντική απουσία του Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ ήταν βέβαια η κυριότερη αιτία της απόλυτης κυριαρχίας των φιλοξενούμενων τα δύο τελευταία χρόνια, όμως υπάρχει βάθος στους ψηλούς.

Πάντως όπως και να έχει, πιστεύω ότι θα δούμε ένα κλειστό ματς σε χαμηλό τέμπο, οπότε λογικά και under 156 πόντους στο σύνολο. Η άμυνα της ομάδας του Αταμάν σπάει κόκκαλα το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να προσαρμοστεί στους Κάνααν και Πήτερς. Οπότε ο αρχηγός Παπανικολάου θα αναγκαστεί να πάρει περισσότερες προσπάθειες από ότι συνήθως. Στο προηγούμενο ντέρμπι εκτός με την ΑΕΚ, το έκανε αυτό με επιτυχία, σκοράροντας 20 πόντους.

Δυάδα απόδοσης 2.51
04:30

Λίντα Νόσκοβα – Ελίνα Σβιτολίνα

Ελίνα Σβιτολίνα

1.57
20:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

under 155,5

1.60
BET: 12 units
Ειδικό
20:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

1ος σκόρερ Παπανικολάου

30.00
BET: 4 units
Μακροχρόνιο Australian open (Γ) 2024

Νικητής 1ου τετάρτου

Ελίνα Σβιτολίνα

2.70
BET: 7 units
Μακροχρόνιο Australian open (Γ) 2024

Νικητής

Ελίνα Σβιτολίνα

12.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Australian open (Γ) 2024

Ζευγάρι τελικού

Ελίνα Σβιτολίνα/Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα

50.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending