Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: Safe σε Αγγλία

Με τις αναμετρήσεις Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Τσέλσι – Μίντλεσμπρο ασχολείται ο #Klhmats σε απόδοση 2.12.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεν πέρασε το τελευταίο σημείο της στήλης και μοιραία χάθηκε το σερί εννέα ταμείων που είχαμε δημιουργήσει. Πάμε στα σημερινά.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω από το Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δυνατή μάχη σε ουδέτερη έδρα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Σε ξέφρενη πορεία η τυπικά φιλοξενούμενη, μετρώντας οχτώ σερί νβίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Συνολικά, σε αυτές τις αναμετρήσεις σημείωσε 26 γκολ. Απόψε θα την στηρίξω, αλλά με κάλυψη στην ισοπαλία.

Προχωράω και με το Τσέλσι – Μίντλεσμπρο. Οι «μπλε» θα μπορούσαν, βάσει εικόνας, να αποφύγουν την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον, είναι αναγκασμένοι να ανεβάσουν ρυθμό και να μπουν δυνατά από νωρίς. Εξάλλου, χρειάζονται την κούπα του Carabao Cup, καθώς λείπουν οι επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Εκτιμώ πως η Τσέλσι θα κάνει τη δουλειά της, κρατάω το ειδικό με γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending