Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με στόχο τα play-in! #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Βιλερμπάν, ποντάροντας σε combo του 1.85!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπαίνουμε σιγά – σιγά στην τελική ευθεία της regular season της Euroleague και τα παιχνίδια αποκτούν διαφορετική βαρύτητα. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιλερμπάν, ποντάροντας σε combo νικητή και πόντων.

Προγνωστικά μπάσκετ: Νίκη – μονόδρομος

Σε ένα από τα πιο αντί – εμπορικά παιχνίδια της βραδιάς, η Μπάγερν υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο Μόναχο, και θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στους Γάλλους στη regular season. Ελπίζει, βέβαια, να το πετύχει πιο εύκολα από το 100-101 του πρώτου γύρου, αφού τότε χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να πανηγυρίσει.

Η ομάδα του Λάσο έχει ρεκόρ 9-13 και απέχει δύο νίκες από τις θέσεις που οδηγούν στα play-in. Αν θέλει να ελπίζει, παιχνίδια σαν το αποψινό θα πρέπει να τα καθαρίζει. Η επιστροφή του Λούσιτς δίνει ακόμα μία λύση στον Ισπανό κόουτς. Οι δυο ομάδες σκοράρουν κατά μέσο όρο λιγότερους από 80 πόντους και θεωρώ πως το όριο των 161,5 πόντων είναι υψηλό. Ειδικά η Βιλερμπάν, είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνει κάτω από τους 75 πόντους. Συνοψίζοντας λοιπόν, θα πάρω τη νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με το under σε ένα ακόμα ψηλότερο όριο.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν

1 & under 168,5

1.85
BET: 30 units
Combo
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν

1 (-6,5) & under 163,5

2.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending