Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την νίκη ο Άρης και το 2.72 #Tsipis

Αν είναι δυνατόν! Βρήκε ομάδα ο Φαμπιάνο!

Με την 20η αγωνιστική από την Super League o #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Άρη.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες. Στήλη με Ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά από την Καισαριανή. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Κηφισιά – Άρης

Παρέμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη η Κηφισιά, ή του ύψους ή του βάθους η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν, την μια αγωνιστική κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό και την άλλη τρώει 4 από τη Λαμία. Με αρκετά ερωτηματικά στην 11αδα τους θα παραταχθούν σήμερα, με τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Να σημειωθεί πάντως πως με τους «μεγάλους» ήταν ανταγωνιστική.

Ο Άρης έρχεται από το παιχνίδι της Τετάρτης όπου κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Βόλου για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν είχε και πάλι καλή η εμφάνιση όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρ’ όλα αυτά πέτυχε το σκοπό του. Απόψε θα απουσιάζει ο σημαντικός στόπερ Μπράμπετς όπου συμπλήρωσε κάρτες, επιστρέφει όμωε ο χαφ Τζούρασεκ με τον μέσο Πάρντο και τον στόπερ Ρόουζ.

Η Κηφισιά πρέπει να αρχίσει να ξυπνάει αν θέλει να ελπίζει για την παραμονή της, απόψε όμως είναι δύσκολο το έργο της. Ανώτερος ο Άρης και δικαίως τον δίνουν τόσο χαμηλά οι μπούκ. Θα πάμε με το χάντικαπ Άρης -1  στο 2.72.

Για την νίκη ο Άρης και το 2.72ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Για την νίκη ο Άρης και το 2.72

Μονό
20:00

Κηφισιά – Άρης

2 (-1) AH

2.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending