Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Ηλεκτροσόκ» και έδρα για το 2.30 #Jimandrez

«Ηλεκτροσόκ» και έδρα για το 2.30

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δύο δυνατές προβλέψεις διπλασιασμού και άνω μέχρι του 2.30 σε Ασία και Αφρική.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας απόψε με δύο επιλογές από Ασία και Αφρική. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μιλάει η ψυχή

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κατάρ και Παλαιστίνη. Τεράστιο παιχνίδι για πολλούς λόγους – και πολιτικούς – αφού οι φιλοξενούμενοι παίζουν και για την πατρίδα τους. Η αλήθεια είναι πως εκτός αυτού θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ μεγάλης διοργάνωσης οπότε ο ενθουσιασμός μεγαλώνει. Οι διοργανωτές βέβαια από την άλλη είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ολοκλήρωσαν με 3/3 την φάση ομίλων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλμοέζ Αλί, ακολουθεί ο Αφίφ σε μία προσπάθεια για back2back κατάκτηση.

Η Παλαιστίνη θα παλέψει τον αγώνα και το Κατάρ δεν είναι ομάδα που αρέσκεται στον υψηλό ρυθμό. Το διπλό με +1 για κάλυψη παίζεται, αφού το ματς αναμένεται ιδιαίτερα κλειστό.

Σενεγάλη – Ακτή Ελεφαντοστού

Συνέχεια με την μεγάλη βραδινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ακτή Ελεφαντοστού. Όλα όσα έγιναν στο στρατόπεδο των διοργανωτών είναι για ταινία αφού οι υπεύθυνοι πίστεψαν μετά την τεσσάρα από την Ισημερινή Γουινέα πως αποκλείστηκαν, απέλυσαν τον προπονητή και τον βοηθό του αλλά τελικά πέρασαν στα νοκ-άουτ ως οι τέταρτοι καλύτεροι τρίτοι.

Ο 40χρονος υπεύθυνος της Κ-21 Φαέ (παλαιότερα διεθνής παίκτης) θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία προσωρινά και απέναντι θα βρει την καλοκουρδισμένη κάτοχο του τροπαίου. Η αρμάδα του Σισέ έπεισε τους πάντες για την κατάσταση της, έκανε σβηστό 3/3 και πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Η λογική λέει πως δεν θα χάσει και πως θα υπάρξει συνέχεια κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Ωστόσο σε τέτοιες διοργανώσεις σπάνια υπάρχει λογική, η διοργανώτρια είναι πάντα διοργανώτρια και εδώ και πέντε διοργανώσεις ο κάτοχος του τροπαίου δεν προχωράει μετά τους “16”. Για αυτό και επιλέγουμε την πρόκριση της Ακτής περιμένοντας ηλεκτροσόκ.

Μονό
18:00

Κατάρ – Παλαιστίνη

2 (+1) AH

2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00

Σενεγάλη – Ακτή Ελεφαντοστού

Πρόκριση: Ακτή Ελεφαντοστού

2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending