Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παράδοση και ανάγκη στο 2.25 #Jimandrez

Ολυμπιακός - Βαλένθια Live Streaming

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και σημεία από το Μπάγερν – Ολυμπιακός που ακουμπούν το 2.25.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης απόψε με δύο ξεκάθαρα σημεία από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Για την απόδραση στον διπλασιασμό

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την νίκη της επί της Άλμπα ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν σε ένα παιχνίδι αρκετά κρίσιμο για την συνέχεια. Οι Γερμανοί είναι συνώνυμο της αστάθειας και έχουν δύο σημαντικές ελλείψεις, αυτή του Μπόνγκα και αυτή του Μπούκερ. Από την άλλη η ελληνική ομάδα δεν θα έχει τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ, ωστόσο διαθέτει διάφορους τρόπους για να πληγώσει την σχετικά μέτρια αμυντική γραμμή της, η οποία δέχθηκε 109 πόντους από την Μπασκόνια τις προάλλες ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα από την αδύναμη Βιλερμπάν. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Μπάγερν έχει χάσει δύο συνεχόμενες φορές εντός έδρας, οπότε η παράδοση είναι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το ματς επιλογή το διπλό αλλά και το Over 10,5 του Ράιτ αφού περιμένουμε ένα ακόμα καλό ματς από τον Αμερικανό που κάτσει ώρα στο παρκέ.

Μονό
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

2

2.02
BET: 20 units
Ειδικό
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός

Ράιτ over 10,5 πόντοι

2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending