Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το παίρνει πάνω του ο Μίρο #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Εφές με την Αρμάνι και ποντάρει στον σταρ των Ιταλών.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χθες πληρωθήκαμε άνετα από τον Γουόκαπ, διαβάζοντας το ρίσκο που θα έπαιρνε ο Λάσο. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Εφές με την Αρμάνι, σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μόνο αυτός μπορεί

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Εφές υποδέχεται την Αρμάνι, χωρίς να έχει στην άκρη του πάγκου της τον Τσαν. Η τραγική εμφάνιση των Τούρκων στο Κάουνας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την άλλη, το Μιλάνο συνεχίζει να παίζει κάτι που μοιάζει με μπάσκετ, απλά σε αυτήν την περίπτωση ο Μεσίνα έχει… ασυλία! Είναι ένα ματς που μπορεί να πάει παντού. Σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνουν μπροστά οι μεγάλες προσωπικότητες και αυτό μας οδηγεί στο σημερινό μας σημείο.

Από τη μεριά των Τούρκων περιμένω να δω καλό παιχνίδι από τον Κλάιμπερν, που παραδοσιακά είναι εξαιρετικός απέναντι στην Αρμάνι. Το ίδιο ισχύει και για τον Μίροτιτς, όταν αντιμετωπίζει την Εφές. Ο Μίρο επέστρεψε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά, πετυχαίνοντας, ωστόσο, 11 πόντους. Δεν υπάρχει πλάνο στο παιχνίδι των Ιταλών και θεωρώ πως για ακόμη μια βραδιά θα δοκιμάσει το εξαιρετικό του χέρι, ακόμα και σε τραβηγμένες περιπτώσεις. Είναι προκλητικό το όριο των 1,5 τριπόντων για τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού το έχει ξεπεράσει σε 15/19 φετινά του παιχνίδια. Σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα, πέτυχε παραπάνω!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:30

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο

Μίροτιτς over 1,5 εύστοχα τρίποντα

1.87
BET: 30 units
Ειδικό
19:30

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο

Μίροτιτς over 2,5 εύστοχα τρίποντα

3.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending