Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προημιτελικά με γκολ σε Ασία και Αφρική #Bats

Ο #Bats επιστρέφει με τέσσερις επιλογές από το πλούσιο πρόγραμμα της Παρασκευής, σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.51.

Στην προημιτελική φάση έχουν φτάσει το ασιατικό και το αφρικανικό κύπελλο εθνών, την στιγμή που μια ακόμη αγωνιστική ξεκινά απόψε σε Γερμανία και Γαλλία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αυστραλία – Νότια Κορέα

Σήμερα θα μάθουμε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Asian Cup, καθώς ο νικητής του αγώνα Τατζικιστάν – Ιορδανία θα αντιμετωπίσει αυτόν του Αυστραλία – Νότια Κορέα. Προφανώς το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και η ομάδα που θα προκριθεί είναι αυτόματα το φαβορί για να βρεθεί στον τελικό. Τα «καγκουρό» διέλυσαν με 4-0 την Ινδονησία και πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι τώρα προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Ωστόσο, μπαίνουν ως αουτσάιντερ κόντρα στη Νότια Κορέα, η οποία χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει τη μαχητική Σαουδική Αραβία. Όπως φάνηκε και στην προηγούμενη φάση, μόνο εξασφαλισμένη δεν μπορεί να θεωρεί τη θέση της στα ημιτελικά. Σκοράρει και δημιουργεί φάσεις με μεγάλη ευκολία, όμως με την ίδια ευκολία δέχεται και γκολ. Η συνεπής επιθετικά Αυστραλία μπορεί να το εκμεταλλευτεί κι όσο σφιχτή κι αν είναι η άμυνά της, δύσκολα θα περιορίσει το ταλέντο που διαθέτουν μπροστά οι Κορεάτες. Εξαιρετικό το 2.20 της Fonbet για το αμφίτερμα.

Τέσσερα γκολ σε δύο ματς αρκούν

Νιγηρία και Ανγκόλα έκαναν επιβλητικές νίκες κόντρα σε Καμερούν (2-0) και Ναμίμπια (3-0) αντίστοιχα για να φτάσουν στα προημιτελικά του AFCON. Παρά την ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας του Πεσέιρο, το 1.70 του άσου μοιάζει πολύ χαμηλό. Ήδη έχουμε δει πολλές εκπλήξεις στη διοργάνωση, οπότε δεν αξίζει να πάμε σε σημείο. Με το επιθετικό ποδόσφαιρο των Ανγκολέζων το over 1,5 σε απόδοση 1.52 φαίνεται δύσκολο να χαθεί.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τη διοργάνωση η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό αντιμετωπίζει τη Γουινέα. Αρκετά πιο αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που πιθανώς δε θα περίμεναν να έχουν φτάσει τόσο μακριά. Οι Κονγκολέζοι μετρούν μόνο ισοπαλίες, οι τρεις με 1-1, και με την ίδια σταθερότητα που σκοράρουν δέχονται και γκολ. Πιο αμυντικά προσανατολισμένη η Γουινέα, η οποία βλέπει πάντως τον Γκιρασί να ανεβάζει στροφές και τον περιμένει έτοιμο να συνεισφέρει. Λίγο πιο δύσκολο εδώ το over 1,5, αλλά όταν το να μπουν δύο γκολ πληρώνει 1.65 αξίζει το ποντάρισμά μας. Το 2.51 φτάνει συνολικά η δυάδα στη Fonbet.

Προγνωστικά: Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ

Μαζί με Ασιάτες και Αφρικανούς, υπάρχει και ευρωπαϊκή δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής ανοίγει με το Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ στην Bundesliga. Στον πρώτο γύρο η νεοφώτιστη ομάδα είχε κάνει την έκπληξη παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2, η οποία αποτέλεσε και τον παρθενικό βαθμό της στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία. Πλέον, η Χάιντενχαϊμ όχι μόνο δε βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει βάλει πλώρη να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Αρκετά ανεβασμένη είναι κι η Ντόρτμουντ τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας αποφασισμένη να αφήσει το ασόβαρο πρόσωπό της στο 2023. Τρία στα τρία μετρά στο νέο έτος, όλα με μεγάλα σκορ και μπαίνει δυνατά στη μάχη της τριάδας. Θα έχει δύσκολο έργο απόψε στην έδρα της μαχητικής Χάιντενχαϊμ, όμως οι πιθανότητες να αφήσει βαθμούς για δεύτερη φορά απέναντί της φαντάζουν λίγες. Το combo Χ2 & goal/goal πληρώνει 1.90 στη Fonbet και θα το τιμήσουμε.

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται και στη Γαλλία, ανάμεσα σε Στρασβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν. Σε γκέλα υπέπεσε μετά από καιρό η ομάδα του Ενρίκε, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην Μπρεστ. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 δεν μπόρεσε να κλειδώσει το τρίποντο, και πλέον η διαφορά από τη δεύτερη Νις έπεσε στους έξι βαθμούς. Το σημερινό ματς κρύβει πολλούς κινδύνους, καθώς το Στρασβούργο αγνοεί την ήττα εδώ και έναν μήνα (οκτώ ματς για την ακρίβεια). Ακόμα κι έτσι οι Παριζιάνοι δεν έχουν περιθώριο για δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών. Η νίκη τους με over 1,5 γκολ τιμάται στο 1.75 από τη Novibet.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending