Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ μάχες έως 1.93 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Βόλος – Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός – Άρης πιάνεται ο #Fidel σε αποδόσεις έως 1.93.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το ένα από τα δύο ψαγμένα προγνωστικά μου στέφθηκε με επιτυχία την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα το ασιατικό over 3 στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η δράση επιστρέφει για την Stoiximan Super League, άρα και η στήλη θα ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεκινάω τα σημερινά προγνωστικά από την αναμέτρηση ΒόλοςΠαναιτωλικός. Οι Λόπεθ και Πετράκης συμμάζεψαν εν πολλοίς τις ομάδες που ανέλαβαν, ωστόσο αμφότερες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχει κόπωση στην ομάδα του Αγρινίου από τα διαδοχικά παιχνίδια, ωστόσο και καλός αγωνιστικός ρυθμός. Πειστικές οι δύο επιθέσεις, έχει αξία το goal/goal.

Συνέχεια με το ΠανσερραϊκόςΆρης. Σε ξέφρενη πορεία η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άκης Μάντζιος έχει μεγαλώσει το rotation του, κάτι που μέχρι στιγμής του βγαίνει. Ο Πανσερραϊκός δημιουργεί και σκοράρει, ενώ με τον Πάμπλο Γκαρσία στην άκρη του πάγκου, είναι στην «ταυτότητά» του να παλεύει σε όλες τις αναμετρήσεις. Κρατάω και σε αυτήν την περίπτωση το αμφίτερμα.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30

Βόλος – Παναιτωλικός

Goal/goal

1.90
BET: 25 units
Μονό
19:30

Πανσερραϊκός – Άρης

Goal/goal

1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending