Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα ριμπάουντ του Μπεν #Dogass

Τα ριμπάουντ του Μπεν στο 8.00

Προγνωστικά μπάσκετ: Έναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και ο #Dogass ασχολείται με ειδικά από την αναμέτρηση της Μπρεογάν με τη Σαραγόσα.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με ειδικά από την αναμέτρηση της Μπρεογάν με την Σαραγόσα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Άλλος παίκτης πήγε στην Ισπανία

Δεν μου αρέσει να χρονοτριβώ και θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Ο Μπεν Μάκλεμορ ξεκίνησε τη σεζόν στην ΑΕΚ. Λίγο πολύ του άρεσε  η….νυχτερινή ζωή της Αθήνας και οι ιθύνοντες βαρέθηκαν τα τερτίπια του και τον έδιωξαν. Σχεδόν ακαριαία βρήκε συμβόλαιο στη Μπρεογάν. Εκεί μάλλον, εμφανίστηκε άλλος παίκτης. Ξαφνικά αρχίζει να παίρνει ρόλο ηγέτη με εξαιρετικές εμφανίσεις. Το πιο τρελό στην υπόθεση είναι ότι ο Μπεν έχει βάλει δυναμισμό στο παιχνίδι του και παίρνει ριμπάουντ.

Ο μέσος όρος του είναι λίγο πάνω από 1,5 (κοντά στο 1,9). Πριν δύο αγωνιστικές πήρε τέσσερα. Εμείς θέλουμε να επιβεβαιωθούν τα δύο και να πληρωθούμε το ελκυστικό over 1,5.

Ειδικό
19:00

Σαραγόσα – Μπρεογάν

Μάκλεμορ over 1,5 ριμπάουντ

1.88
BET: 40 units
Ειδικό
19:00

Σαραγόσα – Μπρεογάν

Μάκλεμορ over 2,5 ριμπάουντ

3.90
BET: 10 units
Ειδικό
19:00

Σαραγόσα – Μπρεογάν

Μάκλεμορ over 3,5 ριμπάουντ

8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending