Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την ψυχολογία για το 2.80 #Makrakis

προγνωστικά

Προγνωστικά αποκλειστικά ποδοσφαιρικά σήμερα από τον #Makrakis. Νωρίς με combo στην Ασία και με δυάδα διπλών ευκαιριών

Καλημερίζω την παρέα. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με στήλη και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με ποδόσφαιρο. Προγνωστικά με combo από το Κύπελλο Ασίας και δυάδα από Bundesliga και Stoiximan Super League.

Ξεκίνημα με το προημιτελικό στην Ασία. Ιράν και Ιαπωνία θα παλέψουν για μία θέση στον ημιτελικό. Καλύτερες εντυπώσεις έχουν αφήσει οι Ιάπωνες που είναι δικαίως το φαβορί. Οι Ιρανοί με εξαίρεση το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Χονγκ Κονγκ δείχνουν αδυναμία στα τελειώματα των φάσεων και σε ένα τέτοιο παιχνίδι αυτό ίσως είναι μοιραίο. Θα αγοράσω την πρόκριση των ποιοτικότερων «Σαμουράι» μαζί με το under 3,5 αλλά και προσθέτοντας μια τελική στην εστία από τον πρώτο σκόρερ τους Ουέντα. Το combo βρίσκεται στο 2.62 στην BET 365.

Προγνωστικά: Διπλές ευκαιρίες με αξία

Συνέχεια στα προγνωστικά με δυάδα και Γερμανία αρχικά. Φράιμπουργκ εναντίον Στουτγάρδης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Βρέμη, αλλά εντός έδρας μετράνε μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μέγαλη νίκη απέναντι στην Λειψία, αλλά μακριά από το σπίτι τους μοιάζουν πιο διστακτικοί και χάνουν μέρος της δυναμικής. Παιχνίδι που βολεύει περισσότερο την ομάδα του Στράιχ και θα επιλέξω το 1Χ στο 1.70 της Novibet.

Συνέχεια με Ελλάδα και το ντέρμπι παραμονής στον Βόλο που υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Βόλος τερμάτισε το σερί των έξι σερί ηττών με ισοφάριση στην εκπνοή στις Σέρρες, ενώ οι Αγρινιώτες προέρχονται από ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ποιοτικότεροι και με καλύτερη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Το Χ2 αγοράζεται στο 1.65.

Combo
13:00

Ιράν – Ιαπωνία

Πρόκριση Ιαπωνία & under 3,5 & Αγιάσε Ουέντα over 0,5 σουτ στην εστία

2.62
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
16:30

Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη

1.70
17:30

Βόλος – Παναιτωλικός

Χ2

1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending