Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια σε τένις και αμερικάνικο ποδόσφαιρο! #Bilias1974

Early bet με αξία απο το SuperBowl και πρόταση νικητή τουρνουά στο τένις έχει στα προγνωστικά του ο #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους. Ωραιότατο κλείσιμο στα προγνωστικά τένις του Αυστραλιανού Όπεν, αφού πέρασαν δύο από τις τρεις επιλογές μας από τον τελικό του τουρνουά. Ακόμα και η χαμένη επιλογή έφτασε πολύ κοντά στο να πληρώσει μιας και θέλαμε ένα hold στο τελευταίο σέρβις game του Σίνερ στο πρώτο σετ, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Ακόμα και αυτό όμως δείχνει ότι το διάβασμα ήταν σωστό και για λεπτομέρειες δεν πετύχαμε το απόλυτο στα προγνωστικά μας.

Μετά λοιπόν από μια εβδομάδα αποχής επιστρέφουμε στα προγνωστικά μας με μακροχρόνιες και ημι-μακροχρόνιες επιλογές από τα αθλητικά δρώμενα που μας αρέσει να στοιχηματίζουμε.

Εκτός λοιπόν από το αγαπημένο τένις στο οποίο έχουμε τρία τουρνουά επιπέδου ATP 250 αυτή την εβδομάδα, θα προτείνουμε και early bet από το τεράστιο αθλητικό γεγονός της ερχόμενης Κυριακής που δεν είναι άλλο από το SuperBowl του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά τένις ATP 250 

Στο τένις λοιπόν, αυτή την εβδομάδα έχουμε τρία τουρνουά, δύο εκ των οποίων σε indoor hard επιφάνειες σε Ντάλας και Μασσαλία και ένα που ανοίγει σιγά-σιγά τα τουρνουά στην επιφάνεια του χώματος στην Κόρντομπα στην Αργεντινή.

Στο Ντάλας θα κατευθυνθούμε πρώτα, ένα τουρνουά το οποίο έχει ως αναμενόταν ισχυρή παρουσία καλών Αμερικανών αθλητών. Τρείς εξ αυτών, οι Πολ, Τιαφόε και Σέλτον είναι τα λογικά φαβορί, με τέταρτο τον πάντα υπολογίσιμο Γάλλο, Άντριαν Μαναρινό.

Σε νικητή τουρνουά θα πάμε για την πρώτη μας επιλογή και θα κοιτάξουμε την κλήρωση του Μπεν Σέλτον. Ο ταλαντούχος νεαρός Αμερικανός, που αναμένεται να έχει πλεονέκτημα σε indoor hard συνθήκες με το πανίσχυρο σερβις του, μετά το bye του πρώτου γύρου λογικά βρίσκει κατά σειρά τους Μο, Τόμπσον και Πολ προτού αντιμετωπίσει λογικά στον τελικό κάποιον εκ των Τιαφόε, Μαναρινό, που βάσει ranking είναι τα φαβορί από το πάνω μισό του ταμπλό.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει μακρά ιστορία νικητών με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ καλό σερβίς όπως οι Οπέλκα (2022 & 2019), Κέβιν Άντερσον (2018) αλλά και Μίλος Ράονιτς παλιότερα. Βάσει και αυτού λοιπόν προτείνουμε τον Σέλτον για νικητή του τουρνουά στο Ντάλας σε απόδοση 6.50 όπως την βρίσκουμε στη Novibet.

SuperBowl       

Την ερχόμενη Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας) έχουμε τη μεγάλη γιορτή του SuperBowl και από εκεί θα έχουμε πρόταση early bet σήμερα. Όπως είναι γνωστό, από τους τελικούς περιφερειών της περασμένης εβδομάδας θα έχουμε επανάληψη του SuperBowl LIV (54) που έλαβε χώρα το 2020 με νικητές τους Κάνσας Σίτυ Τσίφς έναντι των Σαν Φρανσίσκο 49ερς.

Όσοι παρακολουθείτε στενά το άθλημα, θα γνωρίζετε το πόσο σημαντική είναι η θέση του quarterback στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ο στρατηγός ουσιαστικά κάθε ομάδας στην επίθεση, είναι η θέση που έχει κρίνει πάρα πολλούς τελικούς SuperBowl στην ιστορία του αθλήματος. Εκεί θα βασιστούμε και εμείς επενδύοντας στον τεράστιο Πάτρικ Μαχόουμς των Τσιφς έναντι του άπειρου Μπροκ Πάρντι των 49ερς.  Οι Τσιφς είναι οι περσινοί πρωταθλητές και με την πορεία τους στα play offs, όπου κέρδισαν κατά σειρά εκτός έδρας τους Μπίλς και Ρείβενς όντες αουτσάιντερ, αξίζουν την στήριξη μας και στον τελικό.

Στην αξιόλογη απόδοση του 2.11 όπως το έχει η Winmasters θα μπει σαν early bet επιλογή SuperΒowl, καθώς η εκτίμηση είναι ότι η απόδοση αυτή θα πέσει όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην ημέρα του αγώνα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μακροχρόνια σε τένις και αμερικάνικο ποδόσφαιρο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Μακροχρόνια σε τένις και αμερικάνικο ποδόσφαιρο!

Περισσότερα

Click to comment

Trending