Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ζόρικη η συνέχεια

 

Ο Βόλος πέταξε στα σκουπίδια της ευκαιρία με Παναιτωλικό αλλά το παλεύει

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει στο παρελθόν, όπως και η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Βόλος να πάρει το ματς και να αποσπαστεί από τους αντιπάλους του, αλλά και να “ανασάνει” βαθμολογικά.

Η ισοπαλία, η 7η συνολικά στο πρωτάθλημα, δεν ήταν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν οι κυανέρυθροι, με τον Άνχελ Λόπεθ σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό της ομάδας του, να στέκεται στο γεγονός πως ο Βόλος για δεύτερο σερί παιχνίδι πήρε βαθμό και δεν έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια!

Αυτή είναι η θετική πλευρά της κατάστασης, από την άλλη όμως με ισοπαλίες δεν πας πουθενά…

Και μάλιστα κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής δηλαδή, όπως ο Παναιτωλικός, που κι αυτός βέβαια δεν αισθάνεται άνετα.

Η εκτός έδρας νίκη της Κηφισιάς (του Κώστα Μπράτσου) στην Κρήτη, έμπλεξε την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας, που με τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει σφυγμό και είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Από εκεί και πέρα, Κηφισιά, Παναιτωλικός και Βόλος έχουν μπλέξει άσχημα, με τον Βόλο όπως τονίσαμε να χάνει την ευκαιρία νικώντας τον Παναιτωλικό να βάλει στο παιχνίδι ακόμα και τον ΟΦΗ, που μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όμως το καλό του ξεκίνημα , αποτελεί ασπίδα προστασίας γι΄ αυτόν.

Επόμενο ματς – “τελικός” για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, αυτός με την Κηφισιά εκτός έδρας!

Ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες από όπου και να το πιάσει κανείς, από την στιγμή που τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις 1 πόντος, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται με την παρουσία του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της Κηφισιάς!

Ο Βολιώτης τεχνικός ξέρει απέξω κι ανακατωτά τον Βόλο, είναι ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην μεγαλύτερη επιτυχία του στην σύντομη ιστορία που έχει, είναι ο άνθρωπος που για χρόνια στηριζόταν (και) επάνω του, το Βολιώτικο οικοδόμημα.

Και όπως τα φέρνουν οι καταστάσεις, βρίσκεται αντίπαλός του, σε ένα ματς – φωτιά, σε ένα ματς “ο θάνατός σου η ζωή μου”!

Αυτή είναι όμως η μαγεία του ποδοσφαίρου…

Trending