Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άστον Βίλα – Τσέλσι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άστον Βίλα – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άστον Βίλα – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Βίλα Παρκ» (42.789), Μπέρμιγχαμ.
  • Πρώτο ματς: Τσέλσι – Άστον Βίλα 0-0.
  • Στο πρωτάθλημα: Τσέλσι – Άστον Βίλα 0-1.
  • Η Άστον Βίλα είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς απέναντι στην Τσέλσι χωρίς να δεχτεί γκολ.
  • Η Τσέλσι μετρά πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς στην έδρα της Άστον Βίλα.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Για τρίτο διαδοχικό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά και να κρατήσει το μηδέν την άμυνα, στέλνοντας το ζευγάρι σε εντός έδρας ρεβάνς. Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε έντονη πίεση αλλά ανταπεξήλθε, δείχνοντας αισθητή βελτίωση στο δεύτερο μέρος. Έχασε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία αυτήν του Κας στο 74’, δίχως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Πέτροβιτς. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 5-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ξαναμπήκε στην τετράδα της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής ο Γουότκινς που πέτυχε γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ δίχτυα βρήκαν επίσης οι ΜακΓκιν, Μπέιλι, Τίλεμανς και Μορένο.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Ο Έμερι δεν υπολογίζει τους Τόρες, Ντιν, Τζανιόλο, Μπουεντία, Μινγκς και Ντουράν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαρτίνεζ – Κας, Κόνσα, Λενγκλέ, Μορένο – Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ – Ντιαμπί, ΜακΓκιν, Μπέιλι – Γουότκινς.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα επίπεδα εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Άστον Βίλα, κι έτσι συμβιβάστηκε με το 0-0 για τον τέταρτο γύρο του FA Cup. Μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα στο τέλος η ισοπαλία, η οποία κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση πρόκριση για τους «μπλε». Μπαίνει στην σημερινή αναμέτρηση με κακή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την ταπεινωτική ήττα με 4-2 στην έδρα της από τη Γουλβς για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 19’ με το δέκατο γκολ του Πάλμερ στην Premier League, η ομάδα του Ποτσετίνο είδε τους «λύκους» να κάνουν την ολική ανατροπή και να παίρνουν προβάδισμα 4-1 με χατ-τρικ του Κούνια. Ο Τιάγκο Σίλβα απλώς μείωσε στο φινάλε, με την απώλεια αυτή να ρίχνει την Τσέλσι στην 11η θέση και το δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Stat attack: Έχει ηττηθεί σε έξι από τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Παραμένουν τραυματίες οι Φοφανά, Τζέιμς, Κουκουρέγια, Σάντσεθ, Λάβια, Κόλγουιλ και Ουγκουτσούκου, ενώ ο Τσαλόμπα δε βρίσκεται ακόμη στο 100%,

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πέτροβιτς – Ζιστό, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ – Καϊσέδο, Φερνάντεζ – Πάλμερ, Ενκουνκού, Μούντρικ – Τζάκσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άστον Βίλα – Τσέλσι προγνωστικά

Ποιοτικά αλλά και βάσει φόρμας, το προβάδισμα είναι σίγουρα για τους γηπεδούχους. Η Τσέλσι βγάζει μεγάλη αστάθεια και εδώ και καιρό… δε βλέπεται μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Αντίθετα, η Άστον Βίλα είναι εξαιρετική εντός έδρας και σπάνια δεν παίρνει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Στα επίπεδα του 2.15 αξίζει να επιλέξουμε τον άσο.

Περισσότερα

Click to comment

Trending