Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Δείτε τον Μπράιαν Ολιβέρα (video)

 

Το δυνατό αριστερό του Ουρουγουανού άσου του Βόλου

Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε και το παράθυρο των ελευθέρων στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Ουρουγουανό 29χρονο μεσοεπιθετικό Μπράιαν Ολιβέρα.

Ο Ολιβέρα έχει παίξει σε ομάδες της πατρίδας του, όπως και στο Μεξικό αλλά και το MLS των ΗΠΑ.

Όμως ο Ολιβέρα τον Ιανουάριο του 2012 ήρθε ως την Ιταλία, για να παίξει για λογαριασμό της Τζένοα στην U 19, στην οποία αγωνίστηκε ως Ιούλιο του 2013, για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής και να παίξει στην U 19 της Ντεφενσόρ στην Ουρουγουάη.

Το 2014 μετακόμισα στην Βραζιλία για την U 20  της Φλουμινένσε, στην οποία έπαιξε και στην πρώτη ομάδα, που ουσιαστικά λειτούργησε ως διαβατήριο για τις ΗΠΑ και το πρωτάθλημα του MLS, αφού το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες και επιστροφή στην Φλουμινένσε, με νέο προορισμό την Οτάβα του Καναδά και τον Ιανουάριο του 2017 και πάλι πίσω στην Βραζιλία και στην Φλουμινένσε.

Από τον Ιανουάριο του 2018 ξεμπέρδεψε με τα πήγαινε – έλα Βραζιλία-ΗΠΑ ή Καναδά και επέστρεψε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Φένιξ και στην συνέχεια της Λίβερπουλ.

Τον Ιανουάριο του 21΄ μετακόμισε στο Μεξικό για την Κουερετάρο, από την οποία επέστρεψε μετά από 6 μήνες στην Ουρουγουάη για την Πενιαρόλ.

Ακολούθησε πάλι η Κουερετάρο στο Μεξικό και πάλι πίσω στην Ουρουγουάη για την Ντουνάμπιο, πίσω στο Μεξικό και μετά Ουρουγουάη και Πλάζα Κολονία, από την οποία ήρθε ως ελεύθερος στον Βόλο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ας τον δούμε σε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο σκοράρει γα λογαριασμό της Λίβερπουλ, με το καλό του πόδι το αριστερό.

 

Trending