Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ «μάχη» με combo στο 2.15 #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά από τη Λειψία και το ματς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με πονταρίσματα σε Champions League και στη σούπερ αναμέτρηση της Λειψίας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μάχη με γκολ στη Λειψία

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ομολογουμένως παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Οι Γερμανοί έχουν δείξει πολλές φορές πως πλέον έχουν ανέβει επίπεδο και πως θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση αλλά δεν τα έχουν καταφέρει προς ώρας. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να μπορέσει να φτάσει ψηλά σε μία διοργάνωση που την έχει κάνει πραγματικά δική της, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Η σκέψη μας δεν γυρίζει γύρω από την επιλογή σημείου αφού κρίνεται αρκετά risky αλλά γύρω στα γκολ και τα ειδικά παικτών. Το να κάνει από μία προσπάθεια στην εστία ο Ροδρίγκο και ο Βινίσιους μας δίνει έναν τίμιο διπλασιασμό ενώ το να σκοράρουν και οι δύο και να δούμε στο ματς κάτι παραπάνω από οχτώ κόρνερ μας δίνεται στον διπλασιασμό επίσης.

Combo
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Goal/goal & over 7,5 κόρνερ

2.00
BET: 20 units
Combo
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Over 0,5 σουτ στην εστία Ροδρίγκο & over 0,5 σουτ στην εστία Βινίσιους

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending