Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φαβορί στο 2.20 στο Champions League #ElToro

Προγνωστικά

Eπιστροφή στη διοργάνωση του Champions League και προγνωστικά στην αναμέτρηση Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης! Γράφει και προτείνει ο #Eltoro.

Χαιρετώ τα πλήθη ! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μέτρια πήγε το Σάββατο καθώς πέρασε η βασική πρόταση, με το over, αλλά η Χιρόνα φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν απείλησε τη Ρεάλ ιδιαίτερα. Επιστροφή σήμερα με την καλύτερη φάση του Champions League. Οπότε να δούμε τι θα προκύψει στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Λάθος από πολλές απόψεις

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης η αναμέτρηση που θα με απασχολήσει. Από Γερμανία μεριά, τη Λειψία τη βλέπω σε μέτρια κατάσταση. Είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα της. Παίζει αρκετά καλά, αλλά έχει αρκετά θέματα στην άμυνα. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων της έχει ρεκόρ 1-1-3 και στο μόνο που κράτησε το μηδέν ήταν στη νίκη απέναντι στην αρκετά αδύναμη Ουνιόν Βερολίνου. Έφτασε εδώ ως δεύτερη στον όμιλο πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Απουσίες δεν έχει οπότε πάει πλήρης για να αντιμετωπίσει το βουνό της διοργάνωσης.

Φυσικά ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτη στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Μετά και την επιβλητική νίκη απέναντι στη δεύτερη Χιρόνα με 4-0, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην λίγκα. Και τώρα επιστρέφει στην αγαπημένη της διοργάνωση. Αφεντικό στον όμιλό της, πέρασε άνετα πρώτη αφήνοντας πίσω την Νάπολι. Μοναδικό πρόβλημα θα είναι οι απουσίες της τελευταίας στιγμής: ο Ρούντιγκερ και ο σούπερ φορμαρισμένος Μπέλιγχαμ.

Πολύ μικρή η προϊστορία ανάμεσα τους, λογικό καθώς η Λειψία την τελευταία πενταετία συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πριν δύο χρόνια για την φάση των ομίλων με την κάθε ομάδα να κερδίζει στη έδρα της.

Ενδιαφέρον αναμέτρηση αλλά βλέπω λάθος στις αποδόσεις. Καλή και φιλότιμη η Λειψία, γερμανική ομάδα είναι, θα το παλέψει και μπορεί να δυσκολέψει την Ρεάλ, αλλά μέχρι εκεί. Το διπλό σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού αξίζει και το επιλέγω όπως και το να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ η Ρεάλ σε διαφορετικό ποντάρισμα. Αυτά τα λίγα για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Φαβορί στο 2.20 στο Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Φαβορί στο 2.20 στο Champions League

Μονό
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

2

2.21
BET: 25 units
Μονό
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης over 1,5

1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending