Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο 1.70 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός round one για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον #Fidel να κρατάει το 1.70.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη σερί ημέρα με ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, σε μία ημέρα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της «Τούμπας», στο οποίο επιστρέφει ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, στο οποίο ισοφάρισε στο 89′, αλλά είχε και νωρίτερα ευκαιρίες. Όπως και να ‘χει, ο δικέφαλος του βορρά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του προέρχεται από το εκτός έδρας 3-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας άνετα, παρότι οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη διαιτησία και το πρώτο γκολ. Εξαιρετικός Μπερνάρ με δύο ασίστ, ενώ ο Γερεμέγιεφ σκόραρε σε ακόμη ένα παιχνίδι, δηλώνοντας παρών για τον κόουτς Τερίμ ενόψει Θεσσαλονίκης και πρώτου ημιτελικού.

Πάντα, το πρώτο από τα διπλά παιχνίδια είναι πιο προσεκτικό. Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούνται φαβορί για τη νίκη, αλλά οι αποδόσεις πρόκρισης είναι ισορροπημένες. Οι «Πράσινοι» ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με δύο στόπερ συν τον Αράο, ενώ εκτός είναι και οι Αϊτόρ – Ιωαννίδης. Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ, παρότι με δύσκολο πρόγραμμα, στηρίζω τον άσο με draw no bet.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

1 dnb

1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending