Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Αστεράτος διπλασιασμός #Blackbird

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Το Champions League επέστρεψε και ο #Blackbird αλίευσε επιλογή που διπλασιάζει στην αναμέτρηση της Παρί με την Σοσιεδάδ

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τετάρτη και ευκαιρία για προγνωστικά στο Champions League.  Στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σοσιεδάδ θα επικεντρωθούμε.

Προγνωστικά: Βάσεις πρόκρισης και διπλασιασμός

Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι επικράτησαν με ανατροπή της Λιλ με σκορ 3-1. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ η Παρί, ωστόσο αντέδρασε γρήγορα και έφερε τούμπα την αναμέτρηση. Είναι σε 16 αναμετρήσεις αήττητη στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Ωστόσο ο διακαής πόθος της είναι η διάκριση στο Champions League. Θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πολυπόθητο τρόπαιο.

Δεν ήταν καλή η Σοσιεδάδ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα και ηττήθηκε μοιραία με 0-1. Απογοητεύει με τις τελευταίες εμφανίσεις της, μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τρία ματς. Η κλήρωση δεν της «χαμογέλασε» και έφερε στον δρόμο της την πανίσχυρη Παρί. Αρκετές οι απουσίες της για τον αποψινό σημαντικό αγώνα.

Πολλά τα πρέπει για τους γηπεδούχους που θέλουν από σήμερα να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην οχτάδα της διοργάνωσης. Η νίκη της Παρί συνδυαστικά με το over 1,5 πληρώνει 2.10 στην Novibet.

Αστεράτος διπλασιασμόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Αστεράτος διπλασιασμός

Μονό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν

1 & over 1,5

2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending