Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σήμερα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους #Fotaras

ψαγμένα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Fotaras επιστρέφει με στήλη εκεί όπου ρίχνει ζαριές στους φιλοξενούμενους.

Καλησπέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr και στήλη με προγνωστικά για σήμερα.  Έφτασε επιτέλους το Σαββατοκύριακο όπου οι στοιχηματικες μας επιλογές πληθαίνουν ! Εμείς για σήμερα Σάββατο έχουμε επιλέξει τα φαβορί για ποντάρισμα με 2 αναμετρήσεις από Premier League και Ligue 1.

Προγνωστικά: Μπρέντφροντ – Λίβερπουλ

Πρώτη αναμέτρηση για σήμερα αυτή ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Λίβερπουλ η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Κλοπ ίσως εχει τρεις βασικές ελλείψεις ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ωστόσο η παραμονή της στην πρώτη θέση δεν διακυβεύεται ! Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αγωνιστικά προέρχονται από νίκη ωστόσο η αποψινή της αντίπαλος είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα η οποία δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί. Στοιχηματικά βλέπω νίκη υπέρ της Λίβερπουλ.

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η 22η αγωνιστική στην Legue 1 ξεκινά σήμερα με 3 αναμετρήσεις. Η τελευταία και πιο ενδιαφέρον είναι αυτή ανάμεσα στην Νάντ και την Παρί η οποία θα διεξαχθεί στις 22:00 στο» Στάντε Ντε Λα Μποζουάρ». Οι δυο ομάδες έχουν τεράστια βαθμολογική διαφορά, με την πρωτοπόρο Παρί να προηγείται 28 βαθμούς! Έτσι δίκαια θεωρείτο το φαβορί για σήμερα η ομάδα του μεγάλου super star Εμπαπέ ο οποίος μεσοβδόμαδα σκόραρε στην νίκη των Παριζιάνων κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδαδ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τώρα το αποψινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι βάση της παρούσας αγωνιστικής τους κατάστασης αλλά και της προϊστορίας μεταξύ των δύο ομάδων μπορούν να φύγουν με τους τρείς βαθμούς! Ποντάρω στο διπλο της Παρί.

Σήμερα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενουςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Σήμερα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους

Δυάδα απόδοσης 2.52
14:30

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ

2

1.65
22:00

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν

2

1.55
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending